Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.29.

Családra és babára vágyik a TV2 sztárja

A TV2 vetélkedőműsorának győztese már készen állna egy igazi komoly kapcsolatra, csak nem találja még a megfelelő párt. Mészáros Petra keresi a szerelmet.

Mészáros Petra két éve nyerte meg a TV2 párvetélkedő műsorát, a Money or Love-ot, ahol Varga Balázs volt a párja, akivel ezek után csak fél évet töltöttek kapcsolatban. A celebnő bevallotta nekünk, hogy megbánta, hogy sokszor a fontos dolgait a háttérbe szorította párkapcsolata miatt. Azóta, mint tudhatjuk, már megszerezte a diplomáját, sőt akár készen állna a családalapításra is.

Mészáros Petra
A Money or Love győztese, Petra készen áll a gyermekvállalásra – Fotó: Mészáros Petra

Nyitott az új szerelemre

Petra ezentúl nem szeretne a jövőbeli céljairól lemondani egy kapcsolat miatt, azonban nyitott, hogy végre egy igazán komoly kapcsolata legyen:

Én teljesen nyitott vagyok kapcsolatra és keresem is a párom. Ha jön szerelem, akkor jön, utána lehet család és gyerek. Azért már 26 éves vagyok, tehát a következő kapcsolatba, amit dob elém az élet, abba szeretnék komolyan belevágni, vagy sehogy” – kezdte a Ripost-nak a reality műsor győztese, aki két gyermeket is szeretne a jövőben.

Egy fiú, meg egy lány jöhet

– mondta nevetve Petra.

De, ha csak fiú lesz, azzal is simán megelégszek, mert ha lány lesz és olyan lesz, mint én, akkor bezárom a szobába. Nem voltam könnyű eset, volt nekem is kicsapongó korszakom 18-20 évesen, de a szüleim tökéletesen kezeltek, olykor szigorúan, teljesen jogosan” – osztotta meg Petra viccesen, aki csakis azért lenne szigorú szülő, hogy megfelelő értékrendet adjon át ebben a világban, ugyanis szerinte az értékek romlása miatt is van bajban a párkereséssel.

Mészáros Petra
Nincs könnyű helyzetben párkeresés szempontjából Mészáros Petra – Fotó: Mészáros Petra

Mészáros Petra nehéz helyzetben van

A celebnő nincs könnyű helyzetben, hiszen a mai felgyorsult világban nehezebb egy olyan komolyságú kapcsolatot találni, mint állítása szerint a mamájának, vagy akár édesanyjának fiatalkorában.

Ahogy korábban is mondtam, nem budapesti vagyok, így vidéken nincs akkora pezsgés, mint fent. Plusz a mai srácok, de már a lányok sem keresnek olyan valóban komoly dolgot, amit szerintem az rontott el, hogy túl könnyű ismerkedni. Mindenki felületes kapcsolatot akar kialakítani” – szögezte le Petra, aki azért nem adja fel, de most hatalmas újdonság lesz számára az is, hogy Budapestre költözik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek