Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.19.

„Nagyon nehéz feldolgozni” – 20 évesen csaknem örökre feladta a TV2 sztárja

A gyönyörű szőke modell mindössze csak néhány hónapja nyerte meg a Next Top Model Hungary című műsort, de azóta nagyot fordult vele a világ. Mészáros Lili úgy érzi valóban nagy karrier állhat még előtte, amiről a ZWorld című podcastban mesélt.

Mészáros Lili mondhatni végigmenetelt a Next Top Model Hungary versenyén és végig kifogástalan teljesítményt nyújtott, így nem is kérdés, miért ő lett a győztes. Ám a műsor óta sok minden történt vele és a sikert sem olyan könnyű kezelni, mint azt sokan gondolnák. A modell most a Talk TV műsorában mesélt arról, hogy milyen kudarcok érték ezelőtt, és hogy miért akarta feladni a modellkedést.

Mészáros Lili Next Top Model
A Next Top Modell Hungary győztese Mészáros Lili úgy érzi még nagy karrier állhat előtte (Fotó: Tv2/Zsólyomi Norbert)

A 26 éves lány ugyan teljesen más pályára készült gyerekként, azt sajnos fel kellett adnia. És bár utólag minden jól alakult, akkor nehéz volt elfogadnia a kudarcot:

„Gyerekkoromban állatorvosnak készültem és ez egészen 20-21 éves koromig megmaradt egy nagyon komoly vágynak. Addig próbálkoztam azzal, hogy ez összejöjjön és felvegyenek az egyetemre, de nem sikerült, így másfelé kellett mennem. Kicsiként persze még nem is tudtam mi az a modellkedés. 12-13 évesen észleltem először, hogy van egy világ, ahol a magasságommal meg az alkatommal nem bántanak, hanem ez egy előny.”

Lili végül bele is vágott a sokak szerint csillogó szakmába, ám a háttérben rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie, ami miatt végül csaknem örökre fel is adta:

15-16 éves koromban jelent meg igazán az életemben a modellkedés, de nem voltam még elég tudatos. És azzal megküzdeni, hogy minden egyes nap nagyon erős kritikákat kapsz, ahhoz kell egy hosszú önismereti út előtte, hogy ne egy sérült lélek kerüljön ki ebből. Ez nekem sem volt meg fiatalkoromban és nagyon eltorzult a magamról alkotott képem, ezért 20 éves koromban úgy döntöttem, hogy abbahagyom. Rájöttem, hogy ez kezd olyan sebeket okozni, amit valahogy meg kell oldani.

Mészáros Lili
Ugyan volt, hogy fel akarta adni a modellkedést, Lili most úgy érzi élete nagy lehetősége volt a Next Top Model Hungary (Fotó: Trunkó Bálint)

„Nagyon nehéz feldolgozni a sikertelenséget, de a sikert is fel kell tudni. Én most tapasztalom azt, hogy még hosszú évek önismereti munkája után, tudatosan is nagyon nehéz ezt kezelni” – tette még hozzá.

Mészáros Lili nagy karriert jósol magának

A TV2 sztárja úgy érzi, benne megvan az a bizonyos plusz, ami ahhoz kell, hogy sikeres legyen a modellszakmában. És bár majdnem másodszor is abbahagyta a modellkedést, amikor meglátta a műsort, tudta, hogy az útja még nem ért véget:

Biztos voltam benne, hogy ez életem legnagyobb lehetősége, szóval így mentem neki a műsornak. Tudtam, hogy ha ezt most nem 100%-on csinálom végig, akkor az nagyon nagy hiba lesz és bánni fogom. Igazából én ahogy kinézek, szimplán külsőleg, úgy még nagyon sokan néznek ki a modellvilágban. Mondhatni egy klasszikus vagyok, egy az ezerből, de ami miatt esetleg tényleg van lehetőségem nagy karriert építeni, így most 26 évesen, megnyerve ezt a versenyt, az csak és kizárólag a személyem miatt van.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek