Létrehozva: 2024.07.25.

Manuel bevallotta: attól félt, hogy apa lesz

A rapper zűrös életet él minden téren, ennek lehetett volna a koronája, ha édesapa lett volna Manuel.

Szerző Cs.I.G.a

Manuel nem biztos, hogy a legjobb példa a fiatalok számára. Az énekesnek már több olyan tette volt, ami többeknél kiverte a biztosítékot, pár hónapja Celldömölkön hagyta cserben a rajongóit, majd egy hónapra börtönbe vonult kábítószer birtoklásért. És persze ott van az ominózus eset, amikor a Noé Állatotthontól is eltulajdonított egy nagyobb összeget, amiért a jogos büntetését, a meghatározott közmunkát még nem teljesítette.

Manuel
Manuelnek fiatal kora ellenlre is sok van a rovásán (Fotó: Máté Krisztián)

Azonban a szerelmi élete is pont olyan, mint a rapper viselkedése: botrányos. Korábban sokszor lehetett hallani, hogy szakítottak barátnőjével, majd újra összejöttek. Nemrég egy különleges bejelentéssel készült a rapper, amiről sokan egy kérdezz-felelekben faggatták, hogy mi is lehet az a nagy dolog. Mivel újra együtt vannak párjával, sokan arra gondoltak, hogy babát várnak, azonban kiderült, nem így van.

Azt hittem apuka leszel - vetette fel egyik rajongója a börtönbüntetéséről össze-vissza hazudozó rappernek.

Fú nemrég én is!

 – válaszolt Manuel, bár kérdéses, hogy a 24 éves rapper készen áll-e még az apaságra, a reakciójából arra lehet következtetni, hogy még nem.

Manuel bejelentés
Manuel így reagált a kérdésre, hogy édesapa lesz-e
(Fotó: Instagram)

BV cáfolja Manuel szavait

Mint ismert, korábban egy hónapot töltött Manuel büntetés-végrehajtási intézetben, majd szabadulása után nemcsak játszotta a nagy gengsztert, mint aki évtizedeket húzott le a hűvösön, de még kamuzott is a bentlétéről. A BV persze nem hagyta szó nélkül Manuel alaptalan állításait, és ezt reagálták a Ripost megkeresésére:

„Általánosságban elmondható, hogy a bv. szervezet külön figyelmet fordít a fogvatartottak ellátására. A fogvatartottak számára ehetetlen, romlott étel nem kerülhet kiosztásra, mivel azok minden esetben minőségi ellenőrzésen esnek át. Élősködők észlelésekor haladéktalanul, megelőzési célból pedig folyamatosan megtesz minden szükséges intézkedést valamennyi büntetés-végrehajtási intézet, biztosított a rendszeres rovarírtás. A szóban forgó időszakban nem volt ilyen jellegű fogvatartotti panasz az érintett objektumban” – szögezte le hivatalos levelében a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek