Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.19.

Jákob Zoli után újabb gazdag magyar celeb mutatta meg: nemcsak az ékszerei vannak aranyból, a szíve is

A tehetős celebnek nemcsak az ékszerei, hanem a szíve is aranyból van, ha házi kedvencekről van szó. Kőgazdag Metta minden segítséget megad a nehéz sorsú állatoknak.

Kőgazdag Metta egy ízig-vérig balatoni lány, aki a Kőgazdag Fiatalok műsorban megmutatta milyen fényűző életet él. A tehetős celebnek nemcsak az ékszerei vannak aranyból, hanem a szíve is, mint kiderült, ugyanis rendszeresen szokott a környékén levő állatmenhelynél besegíteni. Egyébként Mettának van egy macskája, Ahmanet, amit már a műsorban is láthattunk felbukkanni, így nem meglepő, hogy a celeb különös odafigyeléssel áll az állatok sorsához.

Kőgazdag Metta
Kőgazdag Metta rendszeresen be szokott segíteni az állatmenhelyen (Fotó: Dulin Metta)

Én imádom az állatokat, mindig nagyon-nagyon meghatódom, ha az utcán, vagy akár a menhelyen látok egyet. Valahogyan különösen megfogja a szívemet, ezért is segítek rendszeresen állatmenhelynél” – kezdte a Ripostnak Metta, aki teljes körű segítséget nyújt a környékén levő állatmenhelyen.

Kőgazdag Metta
Metta minden tőle telhetőt megtesz a nehéz sorsú ebekért (Fotó: Dulin Metta)

Mindent szokott vinni

Mindenfajta segítség jól tud jönni egy állatmenhelyen, ezt a TV2 szépsége is jól tudja. Mindent be szokott szerezni az állatoknak, ami hasznos lehet:

Ugye balatoni lány vagyok és itt van az Északbalatoni Ebmentő Egyesület. Nekik szoktam rendszeresen segíteni. Abszolút minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a nehéz sorsú állatoknak kicsit jobb legyen. Akár a tápokat tekintve, vagy a pórázok és nyakörvek tekintetében mindent szoktam adományozni” – jegyezte meg Metta, aki szerint a segítség minden fajtája segítség, de jobban szeret ő is ott lenni az adományozásnál.

Kőgazdag Metta
Metta szeret aktívan részt venni a munkában (Fotó: Dulin Metta)

Kőgazdag Metta szeret adni

A segítség bármilyen formájáról lehet szó, a Kőgazdag fiatal szívesen segít. Persze fontos számára az élmény, hogy ő is jelen legyen az állatokkal aktívan.

Ha adományozásról van szó, akkor utalni is szoktam, de aktívan is segítek is az állatmenhelyen. Az utóbbit jobban szeretem, mert akkor ott van az élmény is, hogy te magad adhatod oda” – szögezte le a celeb, aki tervez örökbe fogadni, csak jelenleg is felújítási folyamatok zajlanak nála.

Sajnos jelenleg nem tudok örökbe fogadni, mert a jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé, elég sokat utazom. Nem akarnék sem a kutyussal, sem anyukámmal kiszúrni, akinek persze figyelnie kellene, amikor én nem vagyok itt. Csakis a felelősségteljes állattartás híve vagyok, de ha egy kicsit idősebb leszek és én is megnyugszom, akkor majd jöhet a kutyus, ami elrabolja a szívem” – osztotta meg velünk Metta, aki nem az emberek elvárásainak akar megfelelni, csak az állatoknak segíteni.

Egyébként rendszeresen betámadnak emberek, hogy miért posztolom, hogy segítek, de persze, ha nincs poszt, akkor az a baj

– szögezte le Metta, aki a macskájára is mindig hatalmas tekintettel van, bárhova is utazik a nagyvilágban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek