Létrehozva: 2024.07.15.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja elárulta: ezért nem látni soha fesztiválokon

Dulin Metta, a műsor szőke bombázója a fesztiválozásról vallott lapunknak. Bár sokan nem gondolnák a Kőgazdag Fiatalok sztárjáról, de egyáltalán nem szereti a fesztiválokat, azt is elárulta, hogy miért.

A Kőgazdag Fiatalok első évadának szereplője, Dulin Metta bár szeret kimozdulni a barátaival, a fesztiválokat mégsem kedveli, annak ellenére, hogy sokan azt gondolnák róla, hogy a legtöbb ilyen eseményen jelen van. Metta életében egyszer járt zenei fesztiválon, de úgy érzi az bőven elég is volt. Lapunknak azt is elárulta, miért döntött így.

Kőgazdag Fiatalok Metta
A Kőgazdag Fiatalok Mettája úgy érzi, a fesztiválokat nem neki találták ki (Fotó: Dulin Metta)

Metta szerint a fesztiválokat több szempontból sem neki találták ki, de elárulta, mi a fő oka annak, hogy nem szívesen jár ilyen helyekre:

Az az igazság, hogy én nem vagyok egy nagy fesztiválarc. Kicsit úgy érzem, hogy egy teljesen más korosztály az, amit például az EFOTT megszólít, mint amihez én tartozom. Sokkal szívesebben választom azt, hogy otthon kiülök a kis teraszomra, hallgatom a madárcsicsergést, nézem a gyönyörű csillagos eget és mondjuk megiszom este egy almafröccsöt. Szóval én ez a chilles típus vagyok, bár azt nem mondom, hogy otthonülő típus, mert szeretek kimozdulni, szeretem, ha élmények, meg új behatások érnek. De valahogy ez a fesztiválozás nekem olyan, hogy elsősorban az jut eszembe, hogy tiszta kosz leszek, arra pedig nem vágyom.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja otthon is élvezheti a koncerteket

Mivel a Balaton mellett lakik, Metta még akkor is élvezheti a Balaton Soundot, ha a teraszán ücsörög, ami bár sokak szerint zavaró lehet, őt egyáltalán nem akadályozza az alvásban.

„Életemben egyszer jártam a Balaton Soundon, egy napra és azon kívül soha nem voltam fesztiválon, úgyhogy ez nekem teljesen kiesik. Egyébként én pontosan szemben lakom a Balaton Sounddal, tehát a szél és a víz teljesen áthozza a hangot. De én korábban 5 évig együttéltem egy DJ-vel, aki éjjel élt és otthon zenét írt, tehát folyamatosan szólt valami, úgyhogy én megtanultam úgy aludni, hogy lehet bármilyen hangzavar, rajtam nem fog ki. Egyébként ezért sem érné meg nekem megvenni a bérletet a Balaton Soundra, mert amúgy tökéletesen hallom a nagyszínpad koncertjeit a saját kis teraszomról, beizzítok egy kis diszkógömböt vagy kirakok néhány fényt és szinte olyan, mintha ott lennék" – árulta el viccelődve.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek