Létrehozva: 2024.07.12.

Jákob Zoli hátborzongató dolgot tett - videó

A milliárdos rendszeresen tesz közzé tartalmakat közösségi oldalán, az elmúlt időszakban jótékonykodással hívta fel magára a figyelmet. Jákob Zoli legfrissebb videója sokaknak rémisztő lehet.

Jákob Zoli folyamatosan járja az országot, a tűzpiros Ferrarit nehéz nem észrevenni az utakon. Az üzletember rengetegszer bizonyította már, hogy vajból van a szíve, ha adakozásról van szó, ezúttal pedig arról is megbizonyosodhattunk, hogy az állatokért is odavan.

Jákob Zoli
Jákob Zoli nem fukarkodik az adományokkal (Fotó: Markovics Gábor)

Hüllőt ölelget

Zoli egy kávézóban találkozott az ismeretlen állattal, amihez a gekko hashtag-et tette, de több kommentelő jelezte, hogy a jószág egy szakállas agáma. Bizonyára elsőre ijesztő lehet a videó azoknak, akik kutyákhoz és macskákhoz szoktak háziállatok tekintetében, de a gyíkfajta egyébként rendkívül barátságosnak néz ki, Zoli még az arcához is közel emeli. 

Gyerekek azért kell sok kollagént inni, hogy ne legyen ilyen a bőrötök

- mondja viccesen Peti, aki jó ideje együtt dolgozik már Jákob Zoltánnal. 

„Peti el is mondta a lényeget”-teszi hozzá Zoli, majd azon is eltűnődik, vajon a kistestű hüllő jól kijönne-e a kutyusával. 

Adományok nélkül nincs nap

Bár a szakállas agámával való találkozás körülményei egyelőre ismeretlenek, annyi bizonyos, hogy a mai nap sem telt el ajándékok nélkül, hiszen több hozzászóló jelezte, hogy ma is látták az ismert autót a fővárosban. 

A milliárdos rendszeresen már lep meg különböző ajándékokkal olyan fiatalokat, akikkel az utcán találkozik és követik őt a közösségi oldalán. Nemrég egy kislányt és egy kisfiút ríkatott meg a budapesti Pólus Centernél, a testvérpár ugyanis egy PlayStation 5 játékkonzolt kapott, amin mindketten nagyon meghatódtak. De olyanra is volt példa, hogy egy kétségbeesett családnak segített, akiknek ételre sem volt pénzük és Zoli alapítványához fordultak segítségért.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek