Létrehozva: 2024.07.31.

"Lenyűgöző volt" - Gelencsér Timi bevállalta, még sose volt erre példa az eddigi életében

Az egykori szépségkirálynő életében először járt az Anna-bálon, de ő maga soha nem indult. Gelencsér Timi bálozós élményeiről és nyári terveiről mesélt.

Gelencsér Timi életéből kimaradt ez a tradicionális esemény, de, mint mondja, nem bánja, annál lelkesebb volt most, vendégként.

Gelencsér Timi
Gelencsér Timi párja sajnos nem tudott vele menni az Anna-bálra, így nem láthatta élőben gyönyörű ruháját (Fotó: Szabolcs László)

Időutazás a régmúltba

„Az Anna Grand képviseletében mentem, korábban még soha nem voltam, pedig apai ágon balatoni vagyok. Édesapám balatonszemesi, a szüleim sokszor mondták is fiatalabb koromban, hogy jelentkezzek, de nem tettem, nem éreztem magaménak. Anyukám mindig áradozott róla, hogy mennyire elegáns és felemelő esemény ez. Mire meggyőztek volna, addigra már túl idős voltam hozzá.”

A Miss World Hungary-vel is hasonlóképp voltam, utolsó pillanatban indultam, még éppen 22 évesen. Az Anna-bál egészen mostanáig váratott magára, amikor is vendégként mehettem el. Nagyon tetszett az egész légkör, érezhető volt, mekkora hagyománya van ennek, hiszen idén volt a 199. bál, Európában ez a legnagyobb múltú ilyen rendezvény. Teljesen más volt, mint amilyen eseményekre én járok, kicsit visszarepített a múltba, lenyűgöző volt.

Timi elmesélte, hogy a vendégek szavazhatták meg, ki legyen az a 15 lány, akik közül a szakmai zsűri kiválasztja a top hármat, köztük volt például Hajas Laci és Kocsis Korinna is.

„Minden lány nyakában volt egy herendi porcelán szívecske, ezen pedig egy szám, ez alapján egy kártyán szavazhattunk. Lipcsei Betta, Epres Panni, Zimány Linda, Szabó Dóri és én ültünk egy asztalnál, és az általunk megszavazott mindhárom lány bekerült a top 15-be, ez jó érzés volt.”

Gelencsér Timi mesélt a ruhaválasztásáról is. Tudta, hogy Merő Péter ruhái közül szeretne választani, így az alternatívákat korábban közösségi oldalán bocsátott szavazásra:

Biztos voltam benne, hogy megkérdezem a követőim véleményét, és ha már megtettem, az sem volt kérdés, hogy azt választom majd, amit megszavaznak. Örültem, hogy végül nekik is arra esett a választásuk, ami nekem is a legjobban tetszett. Ezek a báli ruhák nehezek, de nem okozott nagy gondot, mivel az este nagyobbik részében asztalnál ültünk. A párom nem látta kivételesen ezt a ruhát élőben, bánta is, de ő sajnos nem tudott velem jönni.

Gelencsér Timi és párja Szardínián pihen

Timi lapunknak adott interjújában elmesélte, hogy azóta már belevetette magát a munkába, hiszen a héten a Miss Balaton fotótábora zajlik a döntős lányokkal, illetve két hét múlva indul a felkészítő tábor is:

„Én a social media használatáért felelek, és a tartalomgyártás világát ismertetem meg velük közelebbről. Enélkül ma már nehezen lehet köztudatba kerülni, maradni.

Vannak olyan lányok, akiknek már nagyobb követőbázisa van, de a legtöbben most ismerkednek a média világával, őket látom el tanácsokkal, interjú tapasztalatokkal, és én vezetem majd az élő show-t Petur Andrissal. Tíz éve Iszak Esztié ez a feladat, de ő idén - teljesen érthetően - a baba miatt nem tudta vállalni.

Epres Panni tanítja őket arra, hogy hogyan kell modellként szépen járni, vonulni és pózolni a fotókon. A döntő után egy kis kikapcsolódás is vár majd rám, mert Szardíniára utazunk a párommal. Általában kétszer nyaralunk egy évben, egyszer télen, egyszer pedig nyáron, ilyenkor megszökünk valahova egy közeli európai országba.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek