Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.24.

Ritkán látni ennyi hírességet egy helyen: Azahriah és Majka sem maradhatott ki ebből

Debrecenben négy nap alatt 295 zenei előadó várja a látogatókat 21 programhelyszínen. A Campus Fesztivál nyitónapján többek között a Follow The Flow, a sokmilliós hallgatottsággal és nagy rajongótáborral rendelkező amerikai Gayle, Beton.Hofi az Európa Kiadó, és a BSW ad koncertet.

Ma nyitja meg a kapuit Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseménye a Campus Fesztivál. A négy napos megállás nélküli buliban fellép Rita Ora, Dimitri Vegas & Like Mike, Azahriah, Majka, Martin Solveig és a hazai pályás Tankcsapda, ezúttal háromféle változatban is.

Campus Fesztivál
A Campus Fesztivál 2024 fellépők tekintetében sem hagyja cserben a fesztiválozókat (Fotó: Campus Fesztivál)

Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója kiemelte a Metal-Sheet Nagyszínpadon minden nap lesz nemzetközi headliner, de más helyszíneken is lesznek külföldi előadók, akik 13 különböző országból érkeznek Debrecenbe. Kitért a nem zenei programokra is: sok érdekességgel készül a Debreceni Egyetem, a Civil Falu, a Campus Kid, a Campus Art, sokan várják a televíziós legendák érkezését. Vitray Tamás, Bánó András, Farkas Bertalan, Kertész Zsuzsa, Rózsa György, valamint Erős Antónia, Pachmann Péter és a hamarosan televíziós babérokra törő, Torghelle Sándor, volt válogatott labdarúgó is ott lesz a fesztiválon.

Campus Fesztivál
A Campus Fesztivál 2024-ben kulturális és buli programokból is széles kínálatot vonultat fel (Fotó: Campus Fesztivál)

A Campus Fesztivál VIP támogatói súlyos beteg kisfiún segítenek

Miklósvölgyi Péter, a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője hozzátette, hogy a közönség érdeklődése idén is töretlen, friss információ, hogy elővételben az eladható bérletek száma már nagyon korlátozottá vált, több mint 95 százaléka elfogyott. A helyszínt pedig továbbra is ötcsillagosnak nevezte, ahol komoly infrastruktúra, épített környezet, fák és biztonságos helyek vannak. Az ügyvezető hozzátette, idén az Európai Egyetemi Játékok látványos záróünnepsége és az egyetemi felvételi ponthatárokat kihirdető „Pont Ott Parti” is a nyitónapon lesz, ezért igazi nemzetközi fesztivál hangulat várható.

A Campus Fesztivál minden évben kiáll valamilyen társadalmi ügy mellett. Tavaly a VIP támogatói jegyekből 12 millió Ft gyűlt össze, ennek egy részét az elmúlt évekhez hasonlóan a covid-árvákat támogató Regőczi Alapítványnak ajánlották fel, 5 millió forintot pedig tanszerekre fordítottak. Idén Micskó Benjámin részére történik a gyűjtés. Micskó Benjámin (Beni) 4 éves, Duchenne-féle izomsorvadásban szenved és a világ egyik legdrágább gyógyszere segíthet csak rajta.

A fesztivál 2024. július 24-én, szerdán 14 órakor nyitja meg a kapuit és július 28-án, vasárnap 11 órakor zár be, de addig még nagyon sok minden történik Debrecenben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek