Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.19.

Betelt a pohár G.w.M-nél: közbe kellett lépnie, úgy elszabadultak az indulatok Kulcsár Edina miatt

A rapper és szerelme jelenleg is a horvát tengerparton élvezik a jó időt, azonban hiába az idill, a kritizálók így is betalálták őket. Kulcsár Edina pedig frappánsan és elegánsan, G.w.M szavaival vágott vissza a beszólogatóknak.

Kulcsár Edina hamarosan életet ad G.w.M-mel közös második gyereküknek, de egyenlőre még kiélvezik a nyarat. A rapper Horvátországba vitte el szerelmét, hogy kényeztesse a vakáció alatt. Edina még a közösségi oldalán is kihangsúlyozta mennyire hálás és boldog, hogy gyermekeikkel együtt élvezhetik terhessége utolsó napjait. 

Kulcsár Edina, G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M szerelme napról-napra erősebb (Fotó: Szabolcs László)

Kulcsár Edina helyretette a kommentelőket

Persze az élményeikről több képet is megosztott rajongóival a boldog kismama. Azonban montázshoz alatt a kritikus kommentek is megjelentek. Egyet meg is osztott huszonnégy óráig látható Instagram-történetében, ami azt sérelmezi, hogy G.w.M lánya miért nem látszik a képeken. Edina frappánsan, férje szavaival nyugtatta meg az "aggódó" embereket.

A nagylányom is itt van velem. Majd posztolok róla képeket, amikor szeretnék. Az pedig, hogy Edina nem posztolja a gyerekeimet, az az én döntésem. Én nem az interneten élem a privát életem, soha nem a magánéletemből éltem hanem zenéimből. Az pedig, hogy a feleségem megosztja a boldog pillanatait a gyerekeivel és a férjével, nem hozható párhuzamba azzal, hogy én mennyire akarom mutatni a magánéletemet

 – válaszolt G.w.M az emberek kérdéseire.

Ide kattintva láthatod a képeket!

293A7049_1
Mindent megad Edinának G.w.M (Fotó: Szabolcs László)

Horvátországi luxus

Edina és G.w.M nem árulta el, hogy hol vannak pontosan, de a Bors kiderítette, hogy  Rogoznica mellett egy öbölben vannak, ahol nem csak a kilátás pazar, de az ellátás is. A Perla Resortról van szó, ami egy négycsillagos apartman komplexum. A vendégek olyan szolgáltatásokat élvezhetnek, mint a wellnessközpont, kültéri medence vagy éppen a saját tengeri partszakasz. Persze ezért mélyen zsebbe is kell nyúlni, ugyanis a legolcsóbb apartman ára közel 100 ezer forinttól indul, a határ pedig jól tudjuk, hogy minden esetben a csillagos ég. Feltehetően, ha Edináékkal tartottak a gyerekek, akkor ez az alapösszeg jóval megugrott, és G.w.M akár még milliókat is otthagyhat a szállodában. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek