Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.29.

Nehezen talál magának pasit Baukó Éva

Az egykori valóságshow-sztárnak mindene a családja, akiket minden eszközzel támogat. Baukó Éva maga is szeretne már anya lenni, de a párválasztásban eddig nem volt szerencséje.

Mindig is pörgős személyiség volt az egykori valóságshow-hős, ez pedig a mai napig így van. Emiatt viszont úgy érzi, sok stressz éri. Ugyanakkor Baukó Éva retteg a gyógyszerektől, így nincs könnyű dolga, amikor arról van szó, hogy a stressz-szintjét csökkentse. Ám így is kiegyensúlyozott, és mindenben figyel a szeretteire.

Baukó Éva
Baukó Éva anyagilag és lelkileg támogatja a családját (Fotó: Máté Krisztián)

Sztresszes hétköznapok

A legrosszabb tulajdonságom a türelmetlenség; sok esetben túl gyorsan hozok meg döntéseket. A stressz mindennapos az életemben. Nem szedek semmilyen nyugtatót; voltam pánikbeteg, de annyira félek a gyógyszerektől, hogy akkor sem vettem be semmit”kezdte Éva a hot! magazinnak.

Sok férfi felkapja rá a fejét, mégis nehezen tál párt magának (fotó: hot archív)

Baukó Éva is szeretne már családot

A korábbi villalakó életében kiemelten fontos szerepet játszik a család, akiket a lehető legtöbb módon igyekszik támogatni.

„Gyerek- és családcentrikus vagyok. Van két húgom, az egyiknek három gyereke van. Nagyon nehéz a helyzetük, mert a háromból kettő beteg. Az egyik rákos volt, és bár meggyógyult, még mindig sok vizsgálatra járnak, a másik pedig autista. Ráadásul hitelcsapdába is kerültek, ezért igyekszem anyagilag és lelkileg is segíteni őket. A szívemre veszem mások sorsát, az övékét pedig főleg” – sóhajtott Éva, aki szintén elképzelte már, hogy milyen érzés lehet anyukának lenni.

Nagyon szeretnék gyereket, de sajnos borzasztóan nehéz az ismerkedés. Mostanában viszont nem vagyok olyan passzban, hogy újra randizgassak.

További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek