SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.07.

Az RTL bukott sztárjain nevet a nép

Igazán soksznűre sikeredett ez a hét sztárhírek szempontjából, meg is mutatjuk őket azonnal.

Szerző Ripost

VV Virág tökéletes példája annak, hogy milyen magas művészi értékkel rendelkező emberekből akarnak sztárokat faragni az RTL-nél. A botrányos életű reality szereplő hónapok óta borzolja a kedélyeket a közösségi oldalain, és mostanra odáig jutottunk, hogy a viselkedése miatt sokan már bezáratnák Virágot, nehogy kárt tegyen magában vagy valakiben. 

VV Virág online ámokfutása már káros a nézőknek is (Fotó: Instagram)

Szintén az RTL sztárcsináló gépezetének a terméke Alee, aki a több verzióban is megbukó X-Faktorból került ki, és azt harsogta róla a csatorna, hogy az ország egyik legtehetségesebb zenésze. Nos, az előadó mostanra oda jutott, hogy néhány hintázást megunó gyerek előtt lép fel. A gyerekek persze kiváló és értékes közönség, amennyiben valaki Halász Judit babérjaira akar törni.

 

És sajnos közben elvesztettünk egy olyan tévében megismert asszonyt is, akinek nemcsak a személye, de a tudása is értékes volt. Hancsik Edit sokak szívében kapott helyet Borbás Marcsi gasztroműsorai miatt.

 

Az is ismét kiderült, hogy Zámbó Jimmy máig gigantikus rajongótábora csak hallgatni szereti a legendás énekes dalait, de a villájára senki nem kezdett el félretenni. Hiába csökkentik folyamatosan az árát milliókkal.

 

Arra pedig egyre több a bizonyíték, hogy Hegyes Berci és szerelme nem tudták megoldani a gondjaikat, és már nem alkotnak egy párt

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek