Létrehozva: 2024.07.06.

Borbás Marcsi gyászol: „Sokkal szomorúbb hely lett a világ”

Borbás Marcsi jelentette be a szomorú hírt, elhunyt Hancsik Edit.

Minden Gasztroangyal rajongó ismerte Hancsik Editet. Szlovéniában, Dobronakon gyakran forogtak Borbás Marcsi műsorának kamerái, ott, ahol Edit is élt férjével és a Hancsik Falusi Turizmus gazdaságukat vezették. A gyönyörű hely, Muravidék a gasztro-ismeretterjesztő sorozattal sokunk szívébe belopta magát, csakúgy, mint József és Edit. A régi idők falusi gasztronómiáját olyan hitelesen adták át, hogy még az is kedvet kapott a disznóvágáshoz, aki világ életében városban élt. Edit a főzés minden csínját-bínját ismerte, amit szívesen osztott meg a nézőkkel. És bár nem vágyott rá, de rengeteg rajongót szerzett magának.

Borbás Marcsi
Borbás Marcsi a közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt (Fotó: Mediaworks archívum)

Borbás Marcsi szerint Edit különleges ember volt

Amikor 2019-ben Borbás Marcsi bejelentette, hogy véget ér a Gasztroangyal, nem kellett Edittől sem örökre búcsúzni. Akkor még nem... Ugyanis nem sokkal később a televíziós visszatért a képernyőre a Borbás Marcsi szakácskönyve című műsorával, ahol a nézők újra láthatták a muravidéki asszonyt, ugyanis rendszeresen vendégeskedett a műsorvezetőnél őrségi otthonában.

Most lesújtó hírt osztott meg Facebook-oldalán a tévés: Edit elment. Az az Edit, aki mindig vidám volt, mosolygott és úgy tudott nevetni, ahogyan senki más. Még most is a fülünkben cseng a kacagása, amitől ő olyan Edites volt. Nem csak Borbás Marcsi, hanem minden rajongója gyászolja. Nem fogunk már tőle újabb és újabb nagyszerű recepteket kapni, csak az emlékét tudjuk őrizni a felvételek által, amiben oly gyakran szerepelt.

„Soha nem fogunk elfelejteni”

Sokkal szomorúbb hely lett a világ, Editünk tegnap elment. Szavakkal ki sem fejezhető, mennyire fog hiányozni.”

Minden találkozás, minden egyes forgatás élmény volt Vele, sugárzó jókedve, energiája bennünket is folyamatosan táplált.

„Néhány hete járt nálam, a szeptemberi első adásokat forgattuk. Pont arról beszélgettünk, milyen fontos, hogy az ember vidámságban élje meg a napjait, hogy nem kell mindent olyan komolyan venni. Elmesélte, milyen furcsa neki, hogy rajongói vannak, akik azért látogatnak el Dobronakra, hogy Vele találkozzanak. Nincs ebben semmi furcsaság. Különleges ember volt, akit soha nem fogunk elfelejteni! Drága Edit, nyugodj békességben, és mosolyogj le ránk gyakran az angyalok közül!” – olvasható Borbás Marcsi közösségi oldalán.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek