Létrehozva: 2024.06.25.

Csodálatos kismama: itt az első fotó Weisz Fanni gömbölyödő pocakjáról

A csinos modell boldogsága határtalan.

Mint arról már beszámoltunk, kettős öröm érte Weisz Fannit, hiszen amellett, hogy párja megkérte a kezét, még gyermeket is vár.

20230921_weisz fanni_02457_MW_bulvar_MK
Weisz Fanninak kisbabája lesz Fotó: Mate Krisztian

A csinos modell az örömteli hír bejelentése után néhány órával újabb posztot tett ki az Instagram-oldalára. Weisz Fanni ebben megköszönte a sok gratulációt, és kedves üzenetet. A kismama a bejegyzéshez egy fotót is csatolt, ahol a követői először láthatták a gömbölyödő pocakját.

Szeretném megköszönni a sok gratulációt, sok kedves üzenetet. Még mindig nem hiszem el, hogy várandós lettem! Olyan félelmetes, persze nagy öröm is. Természetesen hatalmas nagy boldogság van, de néha hirtelen rám tör az érzés, hogy bizony ez milyen hatalmas felelősség, mennyire kell majd vigyáznom a kis angyalkámra. Vajon jó anya leszek majd? Mindent jól tudok csinálni? Mi lesz tovább? Tudom még odébb van:) bár már nem is annyira, de olyan kíváncsian várom, milyen lesz, ha már hárman leszünk? Persze lesz segítségünk, nagyszülők, dédszülők, akik már most is rengeteg tanáccsal látnak el, nagyon izgalmas ami most történik velünk. Anyukák, kismamák, a ti fejetekben is hasonló gondolatok keringtek, vagy keringenek? Hasonló érzéseitek voltak vagy vannak? Azért izgulok kicsit

- írta posztjában Weisz Fanni, amit ide kattintva tudtok megtekinteni.

A rajongók sorra üzennek a modellnek, és egyúttal próbálják megnyugtatni is őt.

„Mekkorat nőtt a poci” - fogalmazott Horváth Éva.

„Ne izgulj minden rendben lesz. Az anyai ösztön verhetetlen” - nyugtatta Weisz Fannit egy másik hozzászóló.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek