FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.

Weisz Fannit eljegyezték és babát vár: „A hír igaz! Mindkettő!”

Hatalmas a boldogság Weisz Fanni családjában.

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, Weisz Fanni egy nagyon gyanús képet tett közzé a közösségi oldalán. Egy eljegyzési gyűrűt lehetett kiszúrni a friss fotóján, és a pocakja is elég gyanúsan festett. Egy kommentelő gratulált is neki az eljegyzéshez és a babához, amit Fanni egy szívecskével jutalmazott. 

Weisz Fanni
 

Azóta már nincs is szükség a találgatásokra, ugyanis Weisz Fanni elébe ment a pletykáknak is tiszta a helyzetet egy újabb bejegyzéssel. Ebből már egyértelműen bejelentette, hogy nemcsak rátalált a boldogság, már az eljegyzés is megtörtént és várják első közös gyermeküket. 

„A hír igaz! Mindkettő! Igen eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy két fontosabb szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani. Köszönöm a sok gratulációt, és szeretetet amit naponta kapok tőletek. Sokan kérdeztétek, hogy történt a lánykérés?! Egy pár szóban mesélek nektek róla… A történet túl sok karakter az instagramnak, úgy hogy a képeket lapozva megtaláljátok ” - írta megható bejegyzéséhez Weisz Fanni, aki lapozható képgalériába megmutatta ragyogó eljegyzési gyűrűjét és gömbölyödő pocakját is. 

Weisz Fanni eljegyzésének történetét ide kattintva tekinhetted meg a fotókkal együtt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek