SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.06.25.

Mi történt? Völgyi Zsuzsi és Győzike ketten maradtak a Romanticban

Völgyi Zsuzsi legjobb barátnőként tudja, hogy Kunovics Katinka boldogsága felülírhatja az ő vágyait. Az énekeső biztos benne, hogy a távolság nem szakíthatja szét kettejük barátságát.

Völgyi Zsuzsi éppen egy évvel ezelőtt a TV2 kamerái előtt beszélt a Kunovics Katinkához fűződő örök és eltéphetetlen barátságáról. A Romantic együttes női szekciója, akkor éppen az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát című kalandreality-ben küzdöttek vállat vállnak vetve. Zsuzsi akkor még nem sejtette, hogy mára több ezer kilométer választja majd el legjobb barátnőjétől. Mint ismeretes, Katinka május elején férjhez ment, majd azon melegében a Kanári-szigetekre utazott férjével, ahová éppen a napokban követte őket az énekesnő lánya. Nem, nem arról van szó, hogy az újdonsült házasok hosszúra nyújtott nászútjához csatlakozik a kislány, hanem arról, hogy a család kiköltözött csodálatos spanyol térségbe. És hogy mi lesz így a két énekesnő sok éve tartó barátságával, illetve a Romantic együttessel, arra Völgyi Zsuzsi adta meg a választ a Ripost-nak.

Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka
Katinka és Zsuzsi nemcsak kolléganők, hanem a legjobb barátok is (Fotó: Facebook)

Mostantól nem kell törnöm a fejemet”

Furcsa kettősség van bennem, hiszen kimondhatatlanul boldoggá tesz, hogy a legjobb barátnőm férjhez ment, boldog és közösen kezdik el megélni az álmaikat. Közben pedig, még ha nem is a világ végére, de mégis csak ötórányi repülőútra költözött. Az a szerencse, hogy ma már a technika segítségével nagyon könnyű tartani a kapcsolatot és persze az sem baj, hogy mostantól nem kell törnöm a fejemet, hogy hová is menjek nyaralni.” 

A pihenést összeköthetem egy barátnő látogatással is, szóval legyen az, hogy nem haragszom Katinkára...

nevetett az énekesnő, majd kitért a Romantic formációra is, hiszen Katinka költözésével egyértelműen felmerült a kérdés, hogy mi lesz a kedvelt és sikeres csapattal. 

Völgyi Zsuzsi: „Furcsa lesz nélküle...”

Hogy Katinka menyire volt pillére a Romanticnak, arról talán nem kell beszélnem, hiszen ő a megalakulás pillanatától ott volt Győző mellett. Én egy évvel később, 2001-ben csatlakoztam, így nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk, huszonhárom békés és viharos évet húztunk le mi hárman együtt. Hát persze, hogy ő lett a legjobb barátnőm, a legfőbb bizalmasom! Furcsa lesz nélküle elindulni egy fellépésre, de azt hiszem, Győző nevében is mondhatom, hogy a Romantic van, volt és lesz is. Mi ketten itt vagyunk és létezünk és bár szívemből kívánom, hogy Katinkáék számítása maradéktalanul bejöjjön, azért mindig lesz egy hely a kocsiban, ha a sors úgy hozná, hogy kedve szottyan egy kis nosztalgiázásra a színpadon” – fogalmazott Völgyi Zsuzsi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek