Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.06.18.

Superman már nagyon várja a Superbabyjét: Henry Cavill megmutatta a babaágyat – Fotó

Henry Cavill izgatott az apaság miatt.

Henry Cavill a 2013-as Az acélember című filmmel robbant be a köztudatba, az ikonikus Supermant alakította a nagy sikerű alkotásban. Onnantól kezdve nem volt megállás neki, egy csapásra meghódította Hollywoodot – ugyan sokan tehetségesnek tartják őt, de a legtöbben leginkább azért szeretik, mert piszok jóképű.

Henry Cavill
Henry Cavill / Fotó: Anadolu via AFP

Nemrég mindenkit sokkolt Henry Cavill, amikor bejelentette, hogy hamarosan édesapa lesz, ugyanis első közös gyermeküket hordja a szíve alatt a szerelme, Natalie Viscuso. Úgy tűnik, hogy a színész nagyon izgatott már, hiszen a Life.hu beszámolt arról, hogy az apák napjára való tekintettel megmutatta, milyen lesz a babaágy.

Ó, igen. Boldog apák napját az apukáknak. Kiderült, hogy hamarosan én is csatlakozom a ti megszentelt soraitokhoz! Valami tipp? Ne aggódjatok, párnák nem lesznek a kiságyban, amikor a csöppség megérkezik, csak ragasztó és szikék, hogy Warhammer miniatűröket építhessen a kisfiú vagy kislány

– írta poénkodva a poszthoz Henry Cavill, aki nagy Warhammer rajongó, és rendszeresen fest ilyen figurákat.

A szöveg végéből kiindulva Henry Cavill vagy nem tudja még, hogy milyen nemű lesz a kommentelők által már most Superbabyként emlegetett gyermek, vagy egyelőre még nem szeretné az orrunkra kötni. Bárhogy is lesz, a rajongói biztosak abban, hogy nagyon jó édesapa lesz a világsztárból, hiszen az interjúi alapján értelmes, humoros és empatikus ember lehet.

Itt lehet megnézni Henry Cavill posztját:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek