Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.05.05.

Érdekességek, amit nem tudtál Henry Cavill-ről

Majdnem lemaradt Superman szerepéről, mert World of Warcraft-ozott, 16 évesen találkozott Russell Crowe-val. Ma ünnepli 41. születésnapját Hollywood egyik szépfiúja, Henry Cavill.

Brit kisvárosból Supermenként hódította meg Hollywoodot, ahol jelenleg is az egyik ügyeletes szépfiúként tekintenek a ma 41 éves Henry Cavill-re. A sármőr korábban elmondta, hogy ha nem a színészetet választja anno, akkor belépett volna a hadseregbe, vagy egyiptológiát tanult volna az egyetemen. De 16 évesen összeismerkedett a Russell Crowe-val, aki megosztott néhány színészeti tippet a fiatal Cavillel. A sors fintora, hogy évekkel később, Az acélember forgatásán apát és fiát játszották.

Henry Cavill
Superman szerepe hozta meg Henry Cavill számára az igazi ismertséget, pedig már előtte is több szuperprodukcióban szerepelt (Fotó: Notimex via AFP)

Henry Cavill hatalmas World of Warcraft rajongó

Amellett, hogy jóképű és tehetséges színész, Henry Cavill szívesen játszik fantasy játékokkal is, például hatalmas World of Warcraft rajongó. Egy brit talk-showban elmesélte, hogy majdnem lecsúszott a számítógépes játék miatt Superman szerepéről, mert egy fontos küldetés közben hívta Zac Snyder rendező a jó hírrel. Cavill többször magát "kockának" titulálta, és rengeteg olyan hobbival rendelkezik, amivel csak ráerősít erre az állítására. Például maga építette a számítógépét, amin játszik.

Zaklatta a készítőket Ríviai Geralt szerepéért

Henry Cavill természetesen korábban értesült a tervekről, mint a rajongók, hogy a legendás Vaják könyvsorozatot megfilmesítik. Ezért, amikor még csak a tervezési fázisban volt a forgatókönyv, már be is jelentkezett a főszereplő Ríviai Gerált megszemélyesítésére. Azonban a szerepet csak jóval később kapta meg, de a második évadra kilépett a produkcióból.

Hamarosan édesapa lesz

Henry Cavill igyekszik védeni a magánéletét, és sokáig agglegényként tengette a napjait, míg fel nem vállalta kapcsolatát, Natalie Viscuso-val. Az álompár nemrég, április közepén jelentette be, hogy hamarosan szülők lesznek, amit az új filmje, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare premierjén árult el először Cavill.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek