Létrehozva: 2024.06.07.

Csuti a kisfiát is bevezette a kick-box világába

Az üzletember rajong küzdősportokért. Csuti nemrég fiát is bevezette a kick-box világába, nemsokára ő teszi helyre az apukáját?

Szerző Cs.I.G.a

Szabó András Csuti hatalmas sportrajongó, bár főleg a focit szereti, de más mozgásformát is hasonló elismeréssel kísér figyelemmel. Hiszen nem olyan rég egy sportgála keretén belül szintén ringbe lépett, igaz csak műsorvezetőként. Emellett saját egészségére is nagyon fokozottan figyel, így gyermekeinek is igyekszik jó példát mutatni, hogy a sportolás mennyire fontos. 

Csuti
Csuti nagyon fontosnak tartja, hogy gyermekeit is a mozgás szeretetére nevelje Fotó: Szabolcs László

Úgy tűnik, Csuti vágya, hogy gyermekeit is a mozgás szeretetére nevelje, révbe ért. A napokban a huszonnégy óráig látható Instagram-történetében fotózkodott kisfiával, aki két vele egykorú fiúval áll egy szőnyegen. Mint az a bejegyzésből is kiderült, egy kick-box akadémián voltak, ahol valószínűleg Medox egy edzésen vett részt. Az édesapa boldogsága érthető, hiszen korábban is elmondta, hogy a küzdősportoktól fegyelmet, önkontrollt, és alázatot tanulhat az ember. 

"Azt gondolom, fontos a sport egy fiatal életében, legyen az foci, vagy bármilyen küzdősport. Amellett, hogy fizikailag egészségesek lesznek, egyfajta mentális stabilitást, stressztűrést ad az embernek. Ha fiatalon ezeket bárki megtanulja, akkor az élet minden területén tudja ezt sikeresen alkalmazni" – mondta el véleményét a műsorvezető.

Csuti elárulta legnagyobb félelmét gyerekeivel kapcsolatban

Csuti, amikor csak teheti, Medivel és Ninával tölti az idejét, nála vannak, ahol remekül érzik magukat: a szabadban fociznak, játszótérre járnak, és nagyokat játszanak. A büszke édesapán mégis eluralkodik néha az érzés: mi lesz, ha már nem igénylik annyira apjuk társaságát?

"Most rengeteget játszunk, élvezem, ahogy rajtam csüngenek. De olykor mégis, ha arra gondolok, hogy ez nem lesz mindig így, elszorul a torkom. Bele fog szakadni a szívem!" – vallott Csuti az érzéseiről.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek