Létrehozva: 2024.05.06.

Ettől a hobbitól vált függővé Szabó Erika

A színésznő jelenleg minden idejét a kisfiával tölti, szerencsére alvásidőben új hobbijának hódolhat. Szabó Erika egy videóban vallotta be, hogy egy éve a varrással tölti a szabadidejét, azonban jelenleg csak kisfia alvása közben tud vele foglalkozni.

Szabó Erika tavaly októberben adott életet első gyermekének, akit már nagyon vártak férjével. Szerencsére a színésznőt sem a terhesség, sem a szülés nem viselte meg, azóta szinte minden percét leköti a kisfia. De mint mindenkinek, egy édesanyának is szüksége van arra, hogy pihenjen, és kikapcsolódjon. Nemrég Szabó Erika a TikTokon mesélt arról, hogy egy éve egy új hobbiban találta meg a kedvtelését.

Szabó Erika
Szabó Erika varrással pihen, amikor a pici alszik Fotó: Móricz István

Mindenkinek kell egy hobbi. Sokszor kérdezték tőlem, hogy mi a hobbim, de olyan igazi sosem volt, deeeeee… kb. egy éve beleszerettem a varrásba. Sok időm nincs rá. Amikor a baba alszik 30-40 perc, de annyira kikapcsol

– írta a színésznő a videóhoz.

A kommentelők is lelkesedtek, amikor látták a videót. Többen megjegyezték, hogy nagyon hasznos hobbi, mert így a picinek is tud saját ruhát készíteni.

20230523_Kishableány Mozipremier_MG_Ripost_119
Szabó Erikát csodálják a rajongói új hobbija miatt Fotó: Markovics Gábor

Hamarosan visszatér a színpadra Szabó Erika

Erika lapunknak elmesélte, hogy kezdetben 4-5 előadása lesz egy hónapban, ami még könnyen megoldható.

„A férjem orvos, amíg én este a színházban leszek, ő Nolennel otthon tud maradni. A nagyszülők is közel vannak szerencsére, és nagyon várják a babázást, így én teljesen nyugodt vagyok. A színház abból a szempontból is nagyon jó, hogy a nyár teljesen szabad.”

A színésznő és férje nem tervezték bölcsibe adni kisfiukat, mert családi körben meg tudják oldani a kicsi felügyeletét. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek