Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2024.04.04.

Csodás napokat töltött gyerekeivel Csuti

Szabó András Csuti az Instagramján közzétett fotói alapján igazán mozgalmasan töltötte az ünnepeket, hiszen sok programon volt együtt gyerekeivel és szerelmével, Sudár Biankával. Az üzletember elmesélte, hogyan telik náluk egy ilyen hosszú hétvége és mit szeret a legjobban a húsvétban.

Csuti mesélt arról, hogy milyen náluk a közös húsvét Medox-al és Ninával. Sőt, azt is elárulta miben hasonlítanak rá a gyerekei és mik a tervei jövőre.

CSuti
Csuti imád a gyerekeivel lenni Fotó: Bánkúti Sándor

Fantasztikusan telt a húsvét, nagyon sok programban volt részünk. Szombaton otthon voltunk, nagyon jó idő volt, úgyhogy bicikliztünk, fociztunk, játszottunk a kertben. Bius szülei egyik barátjáéknál töltöttük a vasárnapot, hétfőn volt a nagy tojáskeresés a kertben a gyerekek legnagyobb örömére. Izgalmukban sikoltoztak, rikkantottak, mikor rátaláltak egy-egy kincsre

 – kezdte boldogan Csuti.

Idén még nem locsolkodtak

A felsorolásból már csak a locsolkodás hiányzik, ám ezt ebben az évben még nem sikerült összehozni:

„Idén már finoman próbáltam rávenni Medit, hogy induljunk el locsolkodni, de neki nagyon nem volt kedve, ezért ez a közös programunk kimaradt. Egyelőre ez úgy néz ki, hogy még fontosabb neki a nagy tojáskeresés, ha jó az idő, akkor szabad levegős játékok. De nagyon szeretném, ha jövőre már együtt mennénk locsolkodni”

Drága Széki Attila, Curtis barátommal egyébként már sokszor megbeszéltük, hogy kisfiainkkal megyünk majd együtt négyen, de nem tudom, hogy mennyire nagy örömmel engednének el minket a szerelmeink erre a túrára

 – tette hozzá nevetve.

Csuti figyel a hagyományokra

Persze a közös programok mellett Csutinak nagyon fontos az is, hogy a gyerekek majd a vallásos oldalát is megismerjék ennek a vidám ünnepnek:

Szeretném majd nekik átadni a keresztény kultúrához szorosan köthető húsvéttal kapcsolatos dolgokat is, hogy tudják és ismerjék. És azt is tervezem, hogy ezen a napon majd templomba is menjünk, hogy ezt a fajta kulturális értékrendet is elsajátítsák.

Bár minden idő, amit a gyerekeivel közösen töltenek nagyszerű élmény, vannak kiemelkedő programok:

„Én a quadozást meg a lovaglást nagyon élveztem és persze nekik is nagyobb élmény volt, mint sokadszorra focizni a kertben, takarós harcosozni vagy papírokat vagdosni.”

Mostanában a betűket is tanuljuk, a kisfiam már le tudja írni, hogy apa. Kaptak olyan húsvéti kekszet, amiken betű van és abban megtalálta az ’A’ betűt és hangosan mutogatta, hogy apa betű, apa betű. Nagyon aranyos volt

 – tette hozzá.

Medox és Nina is nagyon talpraesettek

Medox szinte mindenben nagyon ügyes, így jogos a kérdés, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket édesapjától örökölhetett:

Nagyon jól számol már most fejben, úgyhogy az szerintem abból ered, amellett, hogy sokat gyakorlunk, és én is nagyon jó voltam matekból.

„De természetesen a személyiségük még rengeteget fog változni, szóval nem igazán tudom miben fog rám hasonlítani, de az biztos, hogy nagyon okos” – tette még hozzá.

Ja, és nem tud veszíteni, abban nagyon hasonlít rám. Mindegy, hogy fociról van szó, kacsázásról vagy bármiről. Én gyerekként hosszú perceken keresztül tudtam sírni, hogyha nem nyertem egy társasjátékban

 – mesélte még nevetve.

„Nina pedig az eltökéltségében nagyon élesen hasonlít rám” – vágta rá szinte gondolkodás nélkül az édesapa.

Talán nem véletlen, hogy Csuti igyekszik minél emlékezetesebbé tenni a gyerekei számára ezeket az alkalmakat, hiszen kis kora óta nagyon fontos számára a húsvét:

Nekem ez a kedvenc ünnepem, a húsvét mindig egy vidám program volt már gyerekkoromban is. Jöttek a kis haverjaim, mentünk locsolkodni, kaptunk egy kis költőpénzt, csokit ettünk. Ott

Csepelen buszra szálltunk és meg volt előre tervezve, hogy hova megyünk és hányra. Nagyon szeetem a szokásos húsvéti ételeket, én tormával, sonkával meg friss kenyérrel nagyon sokáig el tudnék élni.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ettől a brit lépéstől rettegett Európa, küszöbön a világháború

origo.hu

Széphalmi Juliska alá került T. Danny

metropol.hu

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

ripost.hu

Sorsdöntő változás köszönt be hamarosan a szerelmi életünkben, ez vár ránk Szegedi Erika főboszorkány szerint

hirtv.hu

Paláver: Nadrágszíjas plakátokkal fogadták Debrecenben Magyar Pétert + videó

origo.hu

Kondenzcsík: kell-e félnünk, ha ilyet látunk az égen?

travelo.hu

Megkoszorúzták a Balatont és a kifogták a tó eddigi legnagyobb pontyát is

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

ripost.hu

„Pénzt kérek a pasimtól, amikor nálam van: a víz nincs ingyen”

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Ezek voltak a hét legolvasottabb sztárhírei: Rákkal küzd a népszerű színésznő, Tóth Gabi teljesen kiakadt, barátság lett a házasságból

SZTÁRDZSÚSZ

„Azt tudnotok kell, hogy benne van szívem, lelkem!” – Schobert Norbi nagy dobásra készül