Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.11.11.

TikTokon kuncsorog pénzért a magyar énekesnő

Lil G olyan élő videókat tett közzé mostanában TikTokon, amin keresztül akár több ezer forinthoz is juthat. Egy játék keretein belül folyamatosan biztatja nézőit a kedvelésre, vagy épp az ajándékok küldésére, ami ezen a platformon egy jelképes összeget jelent.

Lil G az elmúlt napokban többször is élő videókat indított TikTok-oldalán. Ez nem szokatlan az énekesnőtől, hisz szeret aktív kapcsolatot tartani követőivel, amit így egyszerűen meg is tehet. A különbség most csak az, hogy úgy tűnik ezekkel a videókkal már pénzt is keres a népszerű felületen.  

lil g
Lil G már nemcsak a dalaiból akar megélni (Fotó: YouTube)

Sok kedvelés, sok ajándék

A TikTokon mostanában lett divat, hogy a felhasználók élő bejelentkezésekben úgy viselkednek, mint egy NPC, vagyis egy olyan számítógépes mellékkarakter, akinek előre megírták minden egyes mozdulatát. Ezekre a paródiavideókra sokan pénzkereseti lehetőségként tekintenek, kihasználva a TikTok ajándékozós funkcióját. Vagyis a TikTok nézők pénzt küldhetnek neki különböző ajándékok formájában. Lil G is kihasználja ezt a lehetőséget, még ha nem is nyíltan. 

Élő videóiban mindig egy barátjával közösen szerepel, különböző témákról beszélgetnek, és játszanak. A játék arról szól, ki kap több kedvelést, vagy kinek érkezik több ajándék. Lil G pedig általában aktívan biztatja a nézőket, hogy ő nyerhessen. 

Lil G TikTok élőzés közben buzdít mindenkit az ajándékozásra (Fotó: TikTok)

De mit szólnak a követői?

Több ezer forint is érkezik nekik egy ilyen élőzés alkalmával, ami bár szabályos, mégis sok kérdést felvet. Érdemes tudni, hogy egy aktív nézőtáborral, negyedóra alatt akár 5-10 ezer forintot is meg lehet keresni. Követői ugyanakkor nem lepődtek meg, és nem is támadták a kunyerálás miatt. Mindenki pozitívan fogadta bejelentkezését ebben a formában is. Viszont egyáltalán nem tűnik úgy, hogy az énekesnő rászorulna hasonló fizetéskiegészítésre, hisz új albuma is most fog majd érkezni, november közepén, a YouTube-on pedig nagyon népszerű. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek