Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.09.29.

Jöhet a második közös baba G.w.M-éknél? Hihetetlen dolgot árult el a rapper

Úgy tűnik, hogy G.w.M már most benne lenne abban, hogy újabb gyereke szülessen Kulcsár Edinától.

Elvileg még 2 éve sincs, hogy Kulcsár Edina és G.w.M sokak legnagyobb meglepetésére összejöttek, de máris szinte mindent megtettek együtt, amit csak lehet egy párkapcsolatban. Annyira szerelmesek egymásba, hogy már össze is házasodtak, ráadásul egy közös gyermekük is született, és úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt.

kulcsár edina
Kulcsár Edina és G.w.M nagyon boldogok együtt / Fotó: Szabolcs László

A minap egy izgalmas kérdezz-felelek zajlott G.w.M közösségi oldalán, aminek keretein belül megválaszolta azt az öt kérdést, amik leginkább foglalkoztatták a követőit. A legtöbb persze a zenei karrierjére irányult, így kiderült, hogy még idén, november-december magasságában megérkezik az új albuma, amit már rengetegen várnak.

G.w.M megválaszolta a nagy kérdést

G.w.M viszont egy egészen személyes kérdést is megválaszolt, ráadásul rendkívül őszintén, ugyanis valaki azért érdeklődött, hogy vajon szeretnének-e még babát Kulcsár Edinával, mire ezt írta a rapper, miközben megjelölte a feleségét is:

Én igen. Te?

Egyelőre még nem érkezett válasz Kulcsár Edina részéről, de ezek alapján könnyen elképzelhető, hogy hamarosan újabb óriási örömhírt fog közölni a sztárpár, és újabb közös gyermekkel gazdagodhat a családjuk.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek