Létrehozva: 2023.08.05.

"Szerelem szempontjából lehetetlen" - retteg a házasságtól Varga Viktor

Azt hihetnénk, hogy Varga Viktornak nincs gyenge pontja, de téved, aki ezt gondolja. Van ugyanis egy dolog, amitől a hideg futkos a zenész hátán.

Varga Viktor és kedvese, Zsembera Liliána már három éve boldogítják egymást, ám mint kiderült, közel sem olyan a kapcsolatuk, mint egy átlagos szerelmespáré. Legalábbis az énekes oldaláról biztosan nem,  hiszen kameránk előtt nem félt kijelenteni, mit gondol monogámiáról, illetve a házasságról.

varga viktor
Varga Viktor fél a házasságtól. De mit szól ehhez a barátnője? (Fotó: Nagy Zoltán)

Viktor azt hitte, hogy legutóbb sikerült legyőznie minden félelmét, de rá kellett jönnie, hogy ez nincs így. Van egy valami a világon, ami félelmetesebb még annál is, hogy kiugorjon egy helikopterből. 

Én nem félek semmitől, legyőztem az utolsó félelmemet is most már! Pár napja kiugrottam egy helikopterből 600 méterről, egy 100 méteres kötélen. Egyedül attól féltem, hogy lebénulok, vagy valami... Már nincs több félelmem!

- kezdte Viktor, de időközben eszébe jutott, hogy mégis van egy dolog, amitől kirázza a hideg.

„Egy félelmem van még talán, a házasság! Én nem hiszek a monogámiában sajnos, de a házasság intézménye, mint egy szövetség, az egy csodálatos dolog. Viszont szerelem szempontjából abszolút lehetetlen. A párom ezt valamikor elfogadja, valamikor nem. Azért a női gondolkodás egy szeszélyes történet... De tegyük hozzá, hogy ez a birtoklás egy olyan dolog, amit én a kapcsolatok elején azonnal kizárok. Nincs birtoklás! Vannak individuumok, akik találkoznak egymással, de olyan nincsen, hogy te az enyém vagy. Ez nem létezik, mert meghalunk! Itt mindent bérlünk, egymást is csak béreljük...” - osztotta meg bölcseletét a zenész, aki ettől függetlenül, boldog párkapcsolatban él, s Liliánával tele vannak tervekkel. A kérdés csak az, hogy ezekután van-e még esély az esküvőre? 

Boom Shot!

Viktor nem csak a magánéletéről osztott meg izgalmas részleteket, de elkísérhettük DR BRS-sel és Heincz Gábor Bigával  közös slágerének a premierjére is. A trió egyszer már összeállt egy közös nóta erejéig, most pedig a Boom Shot! című szerzeményükkel kápráztatták el a közönséget. Lapunknak sikerült elcsípni az előadókat, akik különleges részleteket árultak el közös munkáról.

„Ennél nagyobb véletlenek nincsenek az életben! Az, hogy mi hárman egymásra találtunk, tényleg véletlen volt, semmilyen tervezett része nem volt, maximum az, hogy megírtam ezt a dalt. Akkor még nem volt szó arról, hogy én is benne leszek, de végül belekerültem a saját dalomba! És azt kell mondjam, nagyon örülök, hogy így alakult, mert így alkotunk hárman egy egységet” - kezdte lapunknak Biga, akivel zenésztársai is egyetértettek.

Szerintem pont azért működtünk ilyen jól, mert mindhárman teljesen különböző karakterek vagyunk, és alapvetően a zenét is máshogy értelmezzük. Mindenki belerakta a saját maga fűszerét, és nem kellett megerőltetni magunkat, hogy megtaláljuk a helyünket ebben a dalban. Én imádom!

- tette hozzá a zenész, aki egyébként kétszer futott neki társaival a videóklip forgatásának, ugyanis minden alkalommal elmosta őket az eső. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt sokan várták: visszatér Magyarországra az egyik kedvenc divatáruházlánc

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Chris Hemsworth 9 éves fia nem apának szólítja őt – A színész elárulta, hogy miért

SZTÁRDZSÚSZ

Takáts Tamás: az unokámnak én leszek az első koncertélménye

SZTÁRDZSÚSZ

"Honnan vesz ennyi életerőt?" – G.w.M igazi terminátornak látja a terhes Kulcsár Edinát

SZTÁRDZSÚSZ

„Annyi nevetést hoztál” -Elhunyt a népszerű színész, összetört családja