SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Zs.

3 hónapja

Elhagyhatta a kórházat: így ünnepelt Árpa Attila édesapja

Egy héttel ezelőtt rohant mentő Árpa Attila édesapjáért, aki a várostól távol, egy birtokon lett hirtelen rosszul. Szerencséje volt, hogy gyorsan érkezett a segítség...

Árpa Attila édesapja, Árpa Joschi egy héttel ezelőtt lett rosszul a birtokán, messze minden lakott településtől. Bár a legendás tévés nem szereti a kórházakat és tényleg csak akkor megy orvoshoz, ha már minden kötél szakad, most érezte, hogy nagy a baj, ezért mentőt hívott... A családtagok azonban izgultak, pláne az elmúlt időszak után, amikor Gálvölgyi Jánosért késve indult kocsi, hogy vajon időben odaérnek-e a 77 éves beteghez. 

Árpa Attila nagyon aggódott az édesapjáért, Árpa Joschiért. Fotó: Argo 

Rohant a mentő  

Egy héttel ezelőtt, szombaton váratlanul lett rosszul Árpa Joschi. A 77 éves tévés annyira nem érezte jól magát, hogy - bár nem szereti a fehér köpenyt - mentőt hívott. A családja a híreket hallva azonnal aggódni kezdett, hogy mi lesz, ha nem elég gyorsak a mentők: a puszta közepén, a várostól távol álló birtokon ki segít majd az idős férfin? A félelmük sajnos nem volt alaptalan, hiszen az elmúlt hetek másról sem szóltak mint arról, hogy Gálvölgyi Jánosért a városon belül sem indult el időben a mentő, hiába hívták egy órán belül kétszer is, a Kossuth-díjas művészt a lányai vitték végül autóval kórházba, ami - mint utóbb kiderült - életmentő tett volt. Ezúttal azonban a mentő egy orvossal a fedélzetén alig tíz perc alatt megérkezett, így nagyon hamar kerülhetett szakemberek keze alá Joschi. 

Kivételesen szoros apa-fia kapcsolatban vannak Fotó: Árpa Attila/Instagram 

Árpa Attila az édesapja kórházba szállítása után ki is tett egy nyilvános posztot a Facebook oldalára, hiszen fontosnak érezte, hogy az elmúlt időszak után, amikor komolyan sérült a mentősök renoméja, jó példákat is olvashassanak az emberek. 

- Tavaly történt az eset, hogy egy órát kellett várnunk a mentőre, mert édesanyám elesett és beütötte a fejét. Úgy fair, ha nem csak a rossz élményeket osztjuk meg, hanem a jókat is. Tegnap egy másik családtagomnak volt szüksége mentőre. Mosonmagyaróvárról indultak és jóformán tíz perc alatt ott voltak a “semmi közepén”. A mentőorvost, a mentősöket és a Karolina kórház személyzetét is illeti a dicséret. Köszönöm nekik szívből! - számolt be az eseményekről, Árpa Attila a közösségi oldalán.

Szívpanaszok után egy steak

Az elmúlt egy hét, nem kérdés, nagyon nehéz volt a színész családja számára. Az édesapját kórházban kezelték, és az első napokban nem lehetett tudni, hogy milyen esélyekkel számolhatnak... A jó hírre egy hetet kellett várni: Árpa Attila szombaton a Facebook és sz Instagram oldalán is beszámolt róla, hogy Joschi túl van a nehezén.

- Köszönjük, hogy ennyien aggódtatok. Hazaengedték, Joschi Arpa jól van. Külön köszönet a Se Városmajori Szív- És Érgyógyászati Klinika dolgozóinak, és Gellér László professzornak  - írta Attila a hivatalos oldalain, ahol egy friss fotót is megosztott az édesapjáról. A képen Joschi karján még látszik egy apró kötés, valószínűleg az infúzió helye, de ami igazán érdekes, az az, hogy egy hangulatos étteremben ülnek, és az édesapja előtt egy ínycsiklandó steak látszik a tányéron... Ezek szerint tényleg minden rendben az édesapjával, ha az étvágya kiváló. A fotót Árpa Attila kérésére nem tesszük közzé, de aki kíváncsi rá, az megtekintheti a színész közösségi oldalain. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gusztustalan betolakodók jelentek meg Magyarországon, hatalmas a veszély

origo.hu

Ötmillió forintért vett kutyát a TV2 sztárja

life.hu

Egy árulkodó hang, ami a gyilkos szívbetegség jele lehet: elalvás előtt kell odafigyelni

ripost.hu

A halálba vezette a Google Térkép az édesapát, aki a kislánya szülinapi bulijáról ment haza

origo.hu

Rita Ora szinte meztelenül találkozott a hercegi párral - fotó

travelo.hu

Eltévedt kisoroszlánt találtak Szabadka mellett az országúton

vg.hu

Az élelmiszer-infláció letöréséhez nem elég a 6 árharcos multi élelmiszerlánc(x)

she.life.hu

Miért velem hozatja el a főnököm a ruháit a tisztítóból?(x)

ripost.hu

Gáspár Győző a Fradi-lelátó divatdiktátoraként pózolt - Fotó!

life.hu

Folyton fáradt vagy? A depresszió egyik tünete is lehet(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Durva! Ezért nem mernek itthon szórakozóhelyre menni Marics Petiék

SZTÁRDZSÚSZ

Szorcsik Viki először és utoljára szólalt meg a Mischinger-botrányról: „Nem megúsztam a pert, mert nem is volt ügy”

SZTÁRDZSÚSZ

Ledobták a textilt, falatnyi bikiniben pózolnak a magyar sztárok

SZTÁRDZSÚSZ

"Volt olyan ismerősöm, aki pont így veszítette el az életét" – kiakadtak az emberek Király Viktor feleségére

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag fiatalok: Metta nem szégyelli, hogy szerető volt

SZTÁRDZSÚSZ

Szomorú bejelentés, 90 éves korában visszavonul a hollywoodi legenda

SZTÁRDZSÚSZ

Szűkszavúan nyilatkozott Fekete Dávid: ez történt a bíróságon

SZTÁRDZSÚSZ

"Csicska vagyok" – Köllő Babett ledöbbentette a fél országot, erre senki sem volt felkészülve