Létrehozva: 2023.02.02.
Módosítva: 2023.02.02.

Borítékolható volt, hogy nem lesz sikeres Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága

Az egész országot megrázta a hír, miszerint Tápai Szabina és férje hónapok óta szakítottak és a különélés mellett döntöttek. Visszatekintve sajnos logikus, hogy ez történt.

Aki figyelemmel kísérte a világbajnok kajakos és a sikeres kézilabdázó szerelmi történetét, láthatja, hogy rengeteg intő figyelmeztetést küldött nekik az élet arra vonatkozólag, hogy talán a sors mégsem rendelte őket egymásnak. Az első találkozásukkor Kucsera Gábor nem volt facér, ám ez nem akadályozta volna meg őt egy Tápai Szabinával töltött légyottban. Ő azonban nem adta magát olyan könnyen, az edzőtáborban való megismerkedésükkor azon kívül, hogy közösen megittak egy kávét, nem mentek tovább. 
Ahogyan évekkel később egy műsorban elmondta, egy futó kalandra számított, de Szabina nem olyan lány volt.  Mivel mély nyomot hagyott benne, Gábor elmesélte aktuális barátnőjének a találkozást. Az erős vonzalom Szabinával eltávolodtak egymástól. Részben azért, mert a kézilabdázó külföldön kezdett játszani, később pedig beleszeretett a Csillag születik egyik sztárjába, aki megkérte a kezét. Ez idő alatt a kajakos, Sári Évi oldalán találta meg a boldogságot, akivel már a családalapítást tervezgették, ám valamiért mindkét pár szerelme véget ért. A két profi sportoló ekkor újra egymásra talált.

Sári Évivel már a családalapításon gondolkodtak, ám végül szakításra került a sor - Fotó: Nemzeti Sport 

Csak a baba miatt házasodtak?

A szerelmükről mindig viharos kapcsolatként beszéltek, 2012 nyarán szakítottak, majd néhány hónap elteltével bejelentették az eljegyzésüket. Szabina kismamaként állt oltár elé, talán ez az oka annak, hogy úgy döntöttek, mégis együtt maradnak és hivatalosan is összekötik az életüket
Más magyarázat nem igazán van arra, hogyan felejtheti el egy vőlegény a saját esküvőjét. Gáborral ugyanis pontosan ez történt. 

 

Kucsera Gábor, Tápai Szabina
Fotó: Nemzeti Sport

Ha leendő felesége nem hívja fel. talán sosem tettek volna egymásnak fogadalmat. A nagy napon, amikor készülődött, a barátokkal elkezdték megalapozni a hangulatot és ittak néhány felest. Mielőtt elindultak az esküvő helyszínére, a barátai közölték vele, muszáj beugraniuk a könyvtárba, ami ahogy az nem sokkal később kiderült, egy kocsma volt. 

A nagy dajdaj közben szerencsémre hívott Szabina, hogy hol az istenben vagyok, mert már minden vendég ott van.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Fotó: Bors

Az apaság mindent visz

Még ez év októberében Szabina életet adott első gyermeküknek, Bencének. Gábort magával ragadta az apaság, olyan erős köteléket alakított ki a picivel, amilyet azelőtt sosem tapasztalt. Emiatt úgy döntöttek, Kucsi otthon marad a kisfiúval, az édesanya pedig újra dolgozni kezdett. Az idillt a 2 évvel későbbi botrány rombolta szét, amikor kiderült, hogy az apuka alkalmanként kokaint fogyasztott és egy drogteszt lebuktatta. Eltiltották a sporttól, ami nagy érvágás volt neki és a családjának is, volt időszak, amikor komoly atrocitások érték őket emiatt. 
3 év múlva egy pozitív terhességi teszt mindent megváltoztatott, ezúttal egy kislánnyal bővül a család, akit Millának neveztek el. 
A csöppség fényt hozott az életükbe és úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van.

Utolsó próba, harmadik gyerek

2018-ban úgy érezték, teljes a család, látszólag szeretetben és harmóniában éltek együtt. Igaz, nem titkolták el, hogy Milla alaposan feladta nekik a leckét. A nevelése teljes embert kívánt, ezért az édesanyja a babaszobába költözött és onanntól kezdve nem aludtak együtt Gáborral
1 évvel később a FarmVIP műsorába kapott meghívást Kucsi, amire örömmel mondott igent, A családját egy időre hátrahagyva vidéken forgatott és a rossz nyelvek szerint viszonyba kezdett Syndey van den Bosch-sal, amiről Szabina is tudomást szerzett. A házasságuk innentől fogva megpecsételődött.


Dolgoztak a kapcsolatukon, mivel szerették volna megmenteni a házasságukat, ennek gyümölcseként 2021-ben megszületett harmadik gyermekük, Bella. Szabina császárszüléssel hozta világra, így nehéz elképzelni, milyen komoly gondot jelentett, amikor Gábor elhatározta, hogy hónapokon lurkókat táboroztat és magával viszi Benit is. 
Bence is jön velem a táborba, egy igazi apás-fiú program lesz ugyanis a lányok nem tudnak velünk tartani, hiszen Szabina nemrég adott életet a harmadik gyerekünknek. Kicsit kiszakadunk itthonról és így neki is meg tudom mutatni azokat a csodás élményeket, amiket én is átéltem az ő korában.”
Innentől elindult a lejtmenet és bármennyire is igyekeztek, hogy megragasszák a darabokra hullott házasságukat, már nem jártak sikerrel. Mint ahogyan azt Szabina bejelentette: 2022 júniusában úgy döntöttek, külön lakásba költöznek és végleg szakítanak. 10 év házasság után mindketten biztosak abban, hogy már nincs visszaút. 
 

 

origo.hu

Egy, a világtól elzárkózott törzs merészkedett elő a perui őserdőből, ami nagy bajt jelenthet

ripost.hu

Hajnalban meghalt Szíjártó László

borsonline.hu

Erika sikolya dermesztette meg az utcát: megsült a kétéves kislánya az autóban, férje a klíma alatt videojátékozott

mandiner.hu

A horvát EP-képviselő szerint ezért nem tudja legyőzni Orbánt az Európai Unió

ripost.hu

Nagy vihart kavar az Uránusz, ezekre a csillagjegyekre feszült napok várnak

mandiner.hu

Leállt a szállítás a Barátság olajvezetéken, amihez Szijjártónak is akadt néhány keresetlen szava

ripost.hu

„Ruhái darabonként egy átlagfizetésbe kerülhetnek” – Hajdú Péter kitálalt a 21 éves magyar milliomosról

mindmegette.hu

Így lesz tökéletes a házi savanyúság - mutatjuk a nagyi összes praktikáját!

ripost.hu

Felismerhetetlen L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia, kész sztárpasi lett Lacikából - fotók

ripost.hu

Lecsapott az özönvízzel érkező vihar Magyarországra, mutatjuk képeken

ripost.hu

VV Seherezádé: „Jövőre már szeretnénk babázni”

ripost.hu

Most jött: kisikolott egy vonat, vannak halottak és sérültek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondoltad volna: Így bulizik Gelencsér Timi

SZTÁRDZSÚSZ

A kutyának sem kell Zámbó Jimmy csepeli villája: Lejjebb kellett vinni az árát

SZTÁRDZSÚSZ

„El fogják vágni a torkodat, ne merj aludni este” – Beparáztatták a börtön előtt Manuelt

SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság: valójában ezért ment tönkre Sofia Vergara házassága

SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas megtiszteltetés érte a magyar zenészt, de egy dologra oda kell figyelnie

SZTÁRDZSÚSZ

Durván túltolták: Botrányosan néz ki a magyar sztárpár

SZTÁRDZSÚSZ

Megfagyott a levegő a koncerten: összeesett a színpadon és azonnal meghalt az énekes