SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

1 hónapja

„Egy ilyen úriember nagyon fog hiányozni” – szívszorító szavakkal emlékeztek meg a színészlegendáról

Az egész filmes szakma gyászolja a tehetséges színészt. Lenyűgöző karrierje során több mint 300 televíziós produkcióban szerepelt.

Szerző Ripost

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Bruce Montague – erősítette meg ügynöke. A színészlegendát, akit a Doctor Who és a Hollyoaks című sorozatokból ismerhettük meg. Kollégáinak és rajongóinak is egyaránt nagyon hiányzik. Többen szívszorító szavakkal emlékeztek meg róla. 

Fotó: Pixabay

„Nagyon szomorúan jelentjük, hogy a dicsőséges Bruce Montague elhunyt. Egy ilyen úriember nagyon fog hiányozni. Micsoda tehetség és micsoda karrier a színpadon és a képernyőn! A pillangóktól kezdve több műveken át. Pihenj jól drága ember!” - közölte a Belfield and Ward tehetségkutató ügynökség. 

A néhai színész kezdetben a Pillangók című televíziós sitcomban Leonard Dunn szerepéről volt ismert, de lenyűgöző karrierje során több mint 300 televíziós produkcióban szerepelt. 2000-ben debütált a Doctor Who-ban a The Genocide Machine című audió-kalandban, majd a következő évben az Orion kardja című történetben folytatta szereplését, Paul McGann oldalán.

 

„Nagyon szomorú, hogy Leonard, vagyis Bruce Montague elment az égi színpadra játszani. Nyugodj békében uram, és köszönöm” – írta egy kedves rajongója. 

Bruce feleségét, Barbara Latham színésznőt és regényírót hagyta hátra.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!