SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

2 hónapja

Sztárok bikiniben újratöltve: mutatjuk a hét legszexibb hírességeit

Ismét szavazhatsz, hogy szerinted melyik magyar híresség a legszexibb bikiniben.

Mivel a korábbi cikkünk akkora sikert aratott az olvasóink között,  úgy döntöttünk, hogy a forró nyári hétvégére elhozzuk a legszexibb bikinis  hírességek második részét. Természetesen a cikk alján ezúttal is lehetőség lesz a szavazásra. 

Mutatjuk is a második forduló sztárjait!

Girls,At,The,Beach
Fotó: Shutterstock

Tápai Szabina

Szabina már 3 gyermek büszke édesanyja, ám ez a testén meg sem látszik. A sztáranyuka elképesztő formában van, amit most a Balatonon mutatott meg a nagyérdeműnek.

Nyári Dia

A 28 éves színésznő is a Balatont választotta a forró napokra, ráadásul a víz közelségét egy hajóról élvezi. Bár a háttér is gyönyörű, nehéz levenni a szemünket Diáról.

Pordán Petra

A műsorvezető jelenleg Tenerfién tartózkodik, ahol a strandolás mellett különleges programokon is részt vett. Többek között delfineket is látott, így egy régi vágya is teljesült.

Bogdán Blanka

Szandi lánya továbbra is Amerikában él, ahol egy családnál bébiszitterként dolgozik. Szabadidejében azonban ő is a vízparton hűsöl, ráadásul igencsak aprócska bikiniben.

Szente Gréti

Az Exatlon kétszeres győztese Görögországba utazott a családjával. Ezúttal egy rózsaszín bikiniben mutatta meg tökéletesen kidolgozott testét.

Most pedig rajtad a sor, szavazz, ki a legszexibb bikinis híresség!

 

Szavazás

Sztárok bikiniben: melyik híresség a legszexibb?

Tápai Szabina
4 %
Nyári Dia
18 %
Pordán Petra
22 %
Bogdán Blanka
21 %
Szente Gréti
34 %

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!