HŰHA

Szerző Ripost

2 hónapja

Bikinire vetkőztek a sztárok: szerinted ki a legszexibb közülük?

Tombol a nyár, a hírességek pedig egyre kevesebb ruhában pózolnak.

Szerző Ripost

Tombol a nyár, a hazai hírességek pedig többnyire a vízpart mellett próbálják átvészelni a forróságot. Legtöbben külföldre utaztak nyaralni, de van, aki a medence partján mutatta meg formás idomait. Összeállításunkban, most összegyűjtöttük a legszexibb sztárokat.

Mutatjuk!

Girls,At,The,Beach
Fotó: Shutterstock

Szente Gréta

Az Exatlon kétszeres győztese jelenleg Görögországban vakációzik, a rajongói legnagyobb örömére pedig nem maradtak el a bikinis fotók sem. Bár az elmúlt hetekben szárnya kapott a hír, hogy Gréti egy párt alkot Kempf Zozóval, úgy tűnik, a nyaralásra nem együtt mentek.

Lola

Az énekesnő Horvátországot választotta pihenésképpen, s nála sem maradhatott el a tengerparti fotó. Lola ráadásul egy különleges fürdőruhát választott a vakációra, így nehéz róla levenni a szemünket, pedig a háttér is csodálatos. 

Tücsi

Tücsi és családja Spanyolországba utazott, s ez a nyaralás azért is nagyon különleges, mivel a modell kislánya először járt tengerparton. Persze a sok családi program mellett akadt Tücsinek ideje arra is, hogy megmutassa formás idomait a követőinek.

Niki Belucci

A lemezlovas is Horvátországban vakációzott, ahonnan több fotóval is meglepte a rajongóit. A bejegyzések alapján nem csak a pihenésre, de még a bulizásra is jutott ideje a tengerparton.

Laky Zsuzsi

Az egykori szépségkirálynő sem bírja a hőséget, így a vízpartról jelentkezett be. Ezúttal a Duna-partot választotta felüdülésképp. 

 

Szerinted melyik híresség a legdögösebb? Szavazz!

Szavazás

Melyik híresség a legdögösebb bikiniben?

Szente Gréta
16 %
Lola
16 %
Tücsi
27 %
Niki Belucci
18 %
Laky Zsuzsi
23 %
HŰHA

Bikinire vetkőztek a sztárok: szerinted ki a legszexibb közülük?

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!