Megszólalt az áldozat: Többször is megütötte Magyar Péter, egy lány szoknyája alá pedig be akart nézni

POLITIK
Létrehozva: 2022.07.12.
Módosítva: 2022.07.12.

Döntöttek a rajongók: Majkát a mennybe emelik, Curtist a pokolba küldik

Majd négy évvel ezelőtt rengetegen bírálták Majkát, amikor kiteregette a szennyest. Most fordult a kocka...

Szerző Maca néni

2018 augusztusában robbant először a bomba, vagyis Majka akkor állt ki előszőr nyilvánosan és mondta el egy szegedi koncerten, hogy Curtis komoly drogproblémákkal küzd és ő nem falaz neki többé, és nem teszi kockára az egész produkció jövőjét barátja és zenésztársa kedvéért. Akkor rengetegen támadták a tévés-rappert tettéért. Felemlegettek betyárbecsületet, csibészbibliát és gyakorlatilag őt okolták azért, hogy Curtis karrierje mélypontra került. 

Fotó: Bors

Azóta eltelt majdnem négy év és a történelem bizonyos szempontból ismétli önmagát. Curtis nem jelent meg egy villányi koncerten, Majka pedig másodszor és immáron véglegesen ajtót mutatott neki, vagyis végérvényesen kitette a csapatból. A korábbi esethez képest azonban most akad egy alapvető és fontos különbség. A rajongók és a közvélemény most nem mutogat újjal az "Ózdi hősre". A többség most úgy ítéli meg, hogy Majoros az egyetlen jó döntést hozta meg. 

"Nem vagyok Majka fan. 1-2 dalát ismerem csak. De mint EMBER gratulálok neki! Végig néztem az 50 perces indexes videót és LE A KALAPPAL Majka előtt! Igaz barát, és jó lélek. És erős, nagy ereje van, hogy ilyen fekáliában is végig csinálta a koncertet. Kitartott a végletekig amig lehetett."

De minden pohárban is van egy utolsó csepp.

"Ennyi voltam..."

"Aki volt már Majesz koncerten az tudja... Simán viszi a bulit, hisz ő építette fel az egészet, (Curtis mindig csak másodhegedűs volt, “látvány” nélküle is pörög) SOK SIKERT ÉS KITARTÁS!"

"Peti! Ez nem a te hibád. Bárki is mocskol majd ezen poszt miatt, ne vedd magadra. Ez egy korrekt tájékoztatás volt! Te mindent megtettél ami egy kollégától, baráttól, csapattárstól elvárható! Még többet is. Curtis megkapta azt a bizonyos "második esélyt", amiért sokan bármit megtennének. Nem tudott élni vele. Jó vagy te egyedül is( a zenész életben). Csapassad!" - olvasható a kommentáradatban. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek