SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

4 hónapja

Majka visszaszólt Curtis-nek: Az idő majd rendbe teszi a dolgokat

A rapper a Facebookon reagált Curtis Borsban megjelent nyilatkozatára.

Szerző Ripost

Curtis a Bors pénteken megjelent számában tálalt ki arról, hogy mi történt pontosan közte és Majka között, valamint arról is beszélt, hogy miért nem jelent meg azon a bizonyos villányi koncertén. 

Fotó: Végh István

"Majkával 12 évig dolgoztunk együtt, az első balhénk után három évvel ő hívott vissza, ő keresett meg engem. Természetes, hogy voltak bennem kétségek, nem múlt el nyomtalanul, ami történt, voltak nézeteltéréseink. Jó néhány dologban nem értettünk egyet. Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned… " - nyilatkozta a Borsnak Curtis, hozzátéve: megunta, hogy örök másodikként éljen Majka árnyékában.

Majka körülbelül fél napig bírta, hogy ne reagáljon egykori zenésztársa nyilatkozatára. A Facebookon fogalmazta meg a gondolatait, hangsúlyozva, hogy az idő majd rendbe teszi a dolgokat.

"Önmagam kozmetikázása miatt nem vagyok hajlandó olyan dolgokat nyilatkozni, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. A teljes igazságot meg egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék ahol most éppenhogy segítségre lenne szükség. Aki ismer tudja,hogy mennyire nem tudom elviselni, ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről akiket szeretek, éppen ezért nehéz most egy olyan nagypofájú csávónak, mint én, csendben maradni"

- összegezte a dolgokat Majka.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!