Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.04.06.

Rajong az internet népe Csuti új szerelméért

Csuti kedden úgy döntött, hogy megmutatja új barátnőjét. És milyen jól tette!

Szerző Maca néni

Szabó András, vagyis Csuti nem csak kiheverte az éveleji szakítást, de végre a szerelem is rátalált a jóképű üzletember-influenszerre. A gyönyörű lányról egyelőre nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy a barátai Ginának hívják, illetve, hogy nemrég elkísérte Csutit Madridba, ahol kézen fogva romantikáztak. 

Fotó: Instagram

A híresség most megmutatta szíve választottját rajongóinak. Az már most látszik, hogy sokkal jobban jártak mindketten, mint pár hónapja a Kulcsár Edina-G.w.M páros, akiket gyakorlatilag elsöpört a népharag és kommentáradatban zúdult közösségi oldalaikra a gyűlölet. Csuti ugyanis óriási szeretethullámot kapott a posztja alatt. A közös kép alá már ezernél is többen írták le véleményüket és bizony nagyítóval sem találtunk egyetlen negatív tartalmú bejegyzést sem. Rengetegen méltatják Gina szépségét, őszinte tekintetét és persze még többen látják úgy, hogy nagyon is összepasszolnak. 

„Nem szoktam írogatni, de ez a lány csodaszép! Annyira összeilletek külsőre, őrizzétek a fényt és békét!”

„Csutikám, megfogtad az Isten lábát Ginával!”

„Minőségi csere (kulturált értelemben) Boldog, közös jövőt!”

írták a kommentelők a románcot bejelentő poszt alatt. 

Ennek örömére rápillantottunk az ex, Kulcsár Edina oldalára is, hogy megnézzük, az ő rajongói mit gondolnak róla és a farvízén felevező rapper románcáról. Nos, őket valamiért már nem látják annyira szép párnak. 

„Hát ez a mosoly sem a legőszintébb. Nem a boldogság és a szerelem mosolya ül ki az arcodon Edina!”

„Edina, a mosoly picit erőltetett, és külső szemmel régen követve téged, egy bezáródást sugallsz  és azt, hogy picit korlátozzák döntéseid vagyis picit megmondják mit hogyan csinálj. Te egy nagyon nyílt és érzelmekről beszélő lány voltál Csuti mellett és jókat nevettetek együtt és egyedül is…” 

– áll Edina legutóbb megosztott szerelmes posztja alatt. Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy rengeteg támogató üzenetet is kap a pár, de ott vannak mellettük a fenti idézetek... 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek