SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

5 hónapja

Ezt teszi Gönczi Gábor fogyása érdekében

A szerelem testi változást is eredményez az emberek többségénél: nemcsak a kisugárzásuk lesz ragyogóbb, de akad, hogy a boldogság néha pluszkilókkal jár.

Míg a kilencvenes években és a kétezres évek elején a már-már anorexiásnak számító modellek voltak a nők idoljai, manapság már szerencsére egészen másféle, sokkal egészségesebb testképet tartanak ideálisnak az emberek. Az egészség persze mindennél fontosabb, de napjainkban már senkit nem szólnak meg azért, ha nem a divatbemutatók konfekcióméretét hajszolják. Külföldi és magyar sztárjaink között is akadnak, akik a boldogság hatására kissé elengedték magukat, ám boldogabbak, mint valaha!

Kunovics Katinka

Az énekesnő egy évvel ezelőtt a csodás fogyásával került be a hírekbe, 2019-ben 120 kilósan kezdett fogyókúrába, 2021-re pedig ennek felét, hatvan kilót adott le. Katinka elképesztő átalakuláson ment keresztül akkor, rá sem lehetett ismerni - írja a Metropol. Azóta rátalált a szerelem, a boldogság pedig – mint csaknem mindenkinél – pluszkilókat eredményezett. Harminc kiló jött vissza, ő azonban nem bánja, hiszen boldogabb, mint valaha.

„A párommal szeretünk enni, ami nem segített a fogyókúrámban. Hedonista típus vagyok, vagy mindent eszem vagy semmit. Most nem stresszelek, nyugodt vagyok és boldog, szívesen főzök finom falatokat" – fogalmazott az énekesnő.

Fotó: Bors

Gönczi Gábor

A Tények híradósa mindig jó formában volt, de néhány éve rengeteget fogyott. Kétgyermekes édesapaként és boldog férjként azonban rá is visszaszaladtak a pluszkilók: most tíz kilogrammtól szeretne megszabadulni, ennek érdekében pedig megreformálta az étkezését, amiről a hot! magazinnak mesélt.

„Már megint elégedetlen vagyok magammal, de eltökélt vagyok. Akkor is, ha jól tudom, milyen nagy meló átállítani az agyamat és a testemet. Sikerülni fog! Január elején, egy keddi napon letettem a szénhidrátot: a pékárut, az édességet, a tésztát, a krumplit" – mondta el az újságnak a híradós, aki számára az első néhány nap igazi kínszenvedés volt, viszont azóta már megszokta a helyzetet, és az edzésre is odafigyel.

Fotó: TV2

Világsztárokkal is megtörténik

Christina Aguilera mindig küzdött a súlyával, a jojó-effektus nála abszolút érvényesült. Kedvese, Matthew Rutler mellett az sem zavarta, amikor a korábbi kinézetéhez képest kissé kikerekedett. De volt idő, amikor Miley Cyrus is elengedte magát: Liam Hemsworth-szel 2018-tól 2020-ig élt házasságban, ez idő alatt pedig nem a mérlegen töltötte az idejét, helyette kiélvezte a boldogságot.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!