SZTÁRDZSÚSZ

Szerző rp

5 hónapja

Elítélték Kozsót: Megszólalt az ügyben az énekes

A pénzbüntetést elismeri, de nem tartja magát bűnözőnek.

Szerző rp

Kozso bűnössége immár jogerős. Április 14-én áramlopás és bélyeghamisítás miatt elítélték az énekest. Ügyvédje hiába kért várakozási időt a fellebbezésre, végül nem jelentek meg a bíróságon. A szamuráj nem szomorú: a pénzbüntetést elismeri, de nem tartja magát bűnözőnek.

"Megnyugodtam, mert létezem, és nem tudtak tönkre tenni" - kezdte az egyik hírműsorban az énekes. 

Fotó: TV2

Próbáltak tönkre tenni, de nekik nem sikerült. Én csak egy pénzbüntetést kaptam. (...) Szívesen kifizettem egy olyan tételt, amihez közöm sem volt. Mások helyett kifizettem ezt a tételt, egymillió valahányszázezer forintot, és innentől kezdve nincs miről beszélni, mert létezem

- mondta.

A vád szerint Kozso a nyugodt teázásokhoz igyekezett megspórolni az áramköltségeket, ezért még 2013-ban átalakítatta teaháza villanyóráját, amivel több, mint 1 millió hétszázezer forint kárt okozott a szolgáltatónak. A zenész a kezdetektől ártatlannak vallotta magát az ügyben, amit egykori alkalmazottja robbantott ki. Annó ő jelentette fel az énekest. 

Kozso azt mondja, a szolgáltatónak okozott kárt már korábban megtérítette, a költséget egy általa festett kép eladásából fedezte.

Szerző rp

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!