SZTÁRDZSÚSZ

Szerző ripost

9 hónapja

Kitagadja adoptált fiát Gábor Zsazsa özvegye

Frédéric von Anhalt még tavaly decemberben adoptálta a 27 éves Kevint, aki nem tesz eleget a feladatainak. Ebből lett elege az özvegynek.

Szerző ripost

Meg vannak számlálva Kevin von Anhalt herceg napjai! A pótapja, Frédéric von Anhalt bejelentette, hogy ismét meg akar szabadulni az örökösétől. Ennek egyik hátterében egy máig titkolt hatalmas turpisság áll! Mint kiderült, Gábor Zsazsa özvegye csupán reklámfogásként tekintett a fiúra, így próbált nagyobb hírverést kelteni az Adults Adopting Adults című valóságshow-jának. A műsort azonban hamar, 3 adás után elkaszálták, miután nagyon rossz volt a nézettsége.

Anhalt herceg a TMZ-nek mondta el, hogy bár Kevin egy show-elem volt, az adoptálás hivatalosan is végbement.

Hozzátette, hogy most rettenetesen dühös a fiúra, aki nem viselkedik megfelelően, úgy, ahogyan elvárja tőle, ezért is szeretné megsemmisíttetni az örökbefogadásról szóló papírt. Kevin állítólag egy afrikai utazást szervez a barátnőjével, ahelyett, hogy az özveggyel és annak ügyeivel törődne. Mi van a jövőbeni tervekkel, hogy Kevin a lehető legkorábban unokákkal ajándékozza meg és később majd az özvegyet is gondozza? Nos, ezeket a terveket a 78 éves Anhalt herceg egyszerűen lesöpörte az asztalról. Mint Frédéric elmondta, örököse egyelőre nem érzi fenyegetve magát, hiszen mit sem tud a sorsáról.

„Kevin egy nagyon rendes srác, de túl fiatal még. Nem tudja, hogy mit csináljon. Éppen ezért vettem fontolóra, hogy az eddigi hat adoptált fiúnál egy idősebb lány örököst szeretnék. Olyasvalakire van szükségem, aki tudja, mi a felelősség, aki segíteni tud nekem, és továbbviszi a Zsazsával közös örökségünket. Ha a bírósági papírokban alaposan meg van indokolva, akkor egész könnyen felbontható egy adoptálás. Bizonyítani tudom, hogy Kevin szinte sosincs mellettem, állandóan utazgat, és nem úgy viselkedik, ahogyan egy támogató gyereknek kéne. Nem tudok már a férfiakban megbízni, ezért akarok most próbára tenni egy hölgyet, hátha nagyobb szerencsém lesz" - fogalmazott Anhalt.

Mint ismeretes, mesés vagyont hagyott az özvegyére halála után Gábor Zsazsa! Az ingatlanokkal együtt körülbelül 60 millió eurót, azaz 21,5 milliárd forintot. Miután nem született gyerekük, Anhalt herceg, rögtön megfogalmazódott a kérdés, mi lesz az örökséggel, ha ő is távozik az élők sorából? Ki viszi tovább az emléküket? Ki ápolja majd őt, ha szükség lesz rá? Ezek miatt döntött úgy, hogy utódot keres magának.

 

 

 

 

 

 

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!