Létrehozva: 2021.11.17.

„Veled vagyunk!„ – aggódnak a rajongók a kórházban fekvő Kóbor Jánosért, megszólalt a menedzser

Terjed a hír, hogy Kóbor Jánost intenzív osztályon ápolják, de ezt megcáfolni és megerősíteni sem szerette volna a Borsnak a zenekar menedzsere, Trunkos András.

Már egy hete, hogy kórházba került Kóbor János, azonban gyanúsan semmi hír nem szivárog ki az állapotáról. Felesége, Zsóka elérhetetlen, a zenekar tagjai nem nyilatkoznak, és a zenekar menedzsere is csak szűkszavúan beszélt a Borsnak.

Fotó: Bors

„Jánossal nem beszéltünk, felesége, Zsóka a kapcsolattartó az orvosok és a zenekar között. Nem tudunk semmit, annyi a jó hír, hogy még nem zokogva hív fel„ – hangsúlyozta a Borsnak Trunkos András, aki hozzátette, hogy persze, hogy érti, nagyon aggódik mindenki, de nem szeretnék, ha mindenféle fals pletyka kapna szárnyra róla.

A sajtó máris teli van különböző alaptalan találgatással, de a család állítja, senki sem nyilatkozott eddig senkinek. A menedzser és Kóbor felesége aggódnak, hogy még visszaüthet a sok szóbeszéd.

„Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe” – nyilatkozta a Ripostnak megszólaló egyik barát.

Fotó: Bors

Az Omega hivatalos oldalán kirakott poszt alatt már több, mint kétezer hozzászólás van.

„A Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen” – írták a frontember képe alá a zenekar tagjai még november 13-án.

Az énekest, úgy tudni, az egyik kórház intenzív osztályán ápolják. Egyébként csak találgatások vannak, de az látványos, hogy a rajongók nagyon szeretnének minél többet tudni a zenész állapotáról, egyúttal nem hiszik, hogy bármi végzetes lehetne a végkifejlet. Zömmel optimistán állnak a dologhoz. Egy rajongó például az Omega korábbi Égi jel című dalát hozta fel.

,,Égi jel” – van egy ilyen csodálatos dalotok! Ne félj, csak higgy, mert meggyógyulsz. Veled vagyunk! – üzent egy mielőbbi jobbulást kívánó hozzászóló.

Volt olyan, akit teljesen sokkolt a hír, mégis reméli a legjobbakat.

„Atyaég!!! Nem, nem..., szépen meggyógyul, ez következhet csak! Jobbulást!!!„ – állt a hozzászólás a poszt alatt. Mások is gyógyulást és sok erőt kívánnak, azonban vannak olyanok is, akik kérdőre vonják Kóbort, hogy miért nem oltatta be magát.

„Mivel lett beoltva????” – kérdezte egyikük, akinek gyakorlatilag nekiesett egyből a többi rajongó, akik azt mondják, nem érdemes az oltás-nem oltás kérdésével foglalkozni, mert méltatlan lenne, különösen azután, hogy nem is biztos, hogy Covid-fertőzéssel vitték kórházba.

Turnéra készültek

Szinte napra pontosan majdnem egy éve, hogy az legendás Omega zenekarnak több alapító tagja is elhunyt egymás után. Három nappal Benkő László halála után ugyanis, Mihály Tamás, volt basszusgitáros is örökre eltávozott. A zenekar természetesen tovább menetelt, kiadtak egy lemezt, és turnéra is készültek. Az alapítók közül már sokan nincsenek köztünk, de ők nem adták fel, és a rajongók is így akarták. Tele vannak még tervekkel.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Más feleségével találkozgat a Házasság első látásra egyik szereplője - kép

origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

mandiner.hu

Nem volt jókedvében Jürgen Klopp, elmondta a véleményét Szoboszlairól is a vesztes meccs után

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

vg.hu

Már csak a csoda segíthet: Varga Mihály rossz hírt közölt a nyugdíjasokkal – lehetett sejteni, hogy ez lesz

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

ripost.hu

Tízéves átok alól szabadulnak ezek a csillagjegyek, így találhatod meg a társad idén tavasszal...

ripost.hu

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Nem kertelt Kőgazdag Metta, megmondta a véleményét a Next Top Model Hungaryról

SZTÁRDZSÚSZ

Emlékszel még? Így nézett ki a fiatal Kiszel Tünde, most Bodrogi Gyulát ünnepli

SZTÁRDZSÚSZ

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket