SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, ezért nem beszél férje állapotáról Kóbor János felesége

Kóbor János otthonában lett rosszul, felesége azonnal cselekedett.
  • Szerző: Angie

Már egy hete kórházban ápolják Kóbor Jánost, Meckyt, a legendás Omega együttes frontemberét.

Fotó: Bánkuti Sándor/Bors

A zenész családja hírzárlatot rendelt el, ami érthető is, hiszen a feleségét nagyon megviseli férje állapota. Zsóka mindig óvta a férjét, leste minden kívánságát, ám most nem lehet mellette, hogy vigyázzon rá és segítsen neki. Bár Kóbor felesége erős lelkű nő, a mostani helyzet őt is megrendítette: napok óta a hívásokra sem igen reagál, így arra sem, valóban koronavírusos-e a férje.

„Zsóka imádja a férjét, lényegében csak akkor vannak külön, ha messze mennek nyaralni. Mecky nem szeret repülni, így Zsóka és közös lányuk, Léna együtt szoktak utazni, ám akkor is állandó kapcsolatban vannak” – mondta a Blikknek Zsóka egyik ismerőse.

Kóbor azután került kórházba, hogy otthon rosszul lett. Az állapota miatt már forgatást is lemondott, s felesége ekkor döntött úgy, hogy nem kockáztat, így azonnal orvoshoz vitte.

„Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani. Ezért sem akarja, hogy aggasztó hírek jelenjenek meg a férjéről. Ráadásul mindenki nála érdeklődik, mert az orvosok csak a szűk családnak adnak tájékoztatást Mecky állapotáról, így azon felül, hogy dolgozik, otthon van a lányukkal és a férjéért aggódik, még a telefonja is egész nap csöng, mert mindenki tudni szeretné, mi van Jánossal” – árulta el a lapnak a barát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?