12 hónapja

Kiderült, ez nehezíti a Sztárban sztár leszek! döntősének felkészülését

Vasárnap végre kiderül, ki a legsokoldalúbb előadó a Sztárban sztár leszek! színpadán.

Most vasárnap kiderül, ki a legsokoldalúbb versenyző, hiszen a Sztárban sztár leszek! döntőjében bizonyíthatnak a versenyzők, ám Csiszár István felkészülése talán nehezebb, mint társaié.

Fotó: Instagram

A Ripost-nak elmondta, felesége nem lehet mellette, nem adhat erőt a végső megmérettetéshez. Egy biztos, az énekes egyre inkább kezdi elhinni, hogy győzhet és maximális teljesítményre készül a hétvégére.

„Két hete, egy fáradt vezeték miatt tűz ütött ki az otthonunkban, így a feleségemnek és a kisbabánknak Sopronba kellett költözni az anyósomékhoz. Tudom, hogy jó helyen vannak, mégis nehéz, hogy nem lehetnek itt mellettem a döntő alatt. Néhány rokonom, a testvérem is eljönnek vasárnap, hogy élőben támogassanak, de a párom nem tud eljönni” – kezdte István, aki kezdetben nem hitte, hogy idáig eljuthat a versenyben, inkább csak mókának fogta fel.

„Először csak jó mókának tűnt szerepelni a műsorban, nem is gondoltam, hogy eljuthatok ilyen messzire, azt hittem, hogy maximum négy-öt show és kiesek. Most, hogy már a döntőre készülök, elhiszem, hogy akár meg is nyerhetem a versenyt és én lehetek az ország legsokoldalúbb előadója. A nyereménynek a történtek után lenne nálunk helye, de minden úgy lesz, ahogy lennie kell ” – mondta Csiszár István, aki nagyon megkedvelte versenytársait, így ha közülük nyer valaki, ő akkor is elégedett lesz.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!