7 hónapja

Kitört a háború? Ezt üzente Pártos Csillának Pécsi Ildikó fogadott fia

L. Péterfi Csaba nem tudja hova tenni Pártos Csilla korábbi, kissé fenyegető jellegű nyilatkozatát.

L. Péterfi Csaba sokáig volt Pécsi Ildikó legfőbb bizalmasa, sőt, a tavaly decemberben elhunyt színésznő a fogadott fiaként tekintett rá. Csabának Ildikó halála után az lett a legfőbb célja, hogy továbbvigye Pécsi szellemi örökségét.

Fotó: Sulyok László

Ennek nagyon fontos részét képezi az a könyv, ami Pécsi Ildikó filmbe illő életéről szól, eddig sosem hallott, és bizony olykor-olykor roppant intim történetekkel. L. Péterfi Csaba hónapokon keresztül dolgozott a könyvön, amit végre sikerült befejeznie.

A címe: Pécsi Ildikó: Úgy, ahogy volt

„Az elmúlt években nagyon sok dologról beszéltem Ildikóval, ezért nem volt nehéz az alkotói folyamat. Persze rengeteg titkot is megtudtam, egész megdöbbentőeket, Ildikó élete valóban filmbe illő volt. Voltak olyan dolgok is, amiket csak félig-meddig mondott el, így komoly kutatómunkát végeztem. Beszéltem Keleti Évával, Lőte Attilával, Ildikó régi barátaival, volt szerelmeivel, pályatársakkal, volt sminkesével, de természetesen a fiával, Szűcs Csabával is. Ildikó még életében rengeteg visszaemlékezést, naplót, levelet átadott nekem, azokban is voltak bőven meglepetések” – mesélte korábban a Ripost-nak L. Péterfi Csaba, aki nem sokkal a színésznő halála után kezdte el írni a könyvet, az alkotói folyamat azonban ennél sokkal hosszabb volt.

A könyv, vagy legalábbis a kézirat mára elkészült, Csaba már a könyvbemutatót tervezi, arra viszont nem számított, hogy Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla üzen neki! Csilla egy néhány héttel ezelőtt készült interjúban azt üzente, jogi lépéseket fog tenni, ha szerepel a könyvben. Csaba azonban nem rettent meg, csattanós választ adott Ildikó exmenyének!

Fotó: Ripost

„A könyv kézirata elkészült, egyelőre egy meg nem nevezhető szerkesztőségben van. Bizakodó vagyok azzal kapcsolatban, hogy ők ezt ki akarják adni, több mint valószínű, hogy jövőre ez meg is fog történni. Természetesen szeretnénk egy könyvbemutatót is Gödöllőn, hiszen Ildikó ezer szállal kötődött a városhoz, és magam is gödöllői vagyok. Pártos Csillát nem fogom meghívni a bemutatóra, bár természetesen eljöhet, hiszen nyilvános esemény lesz. Ha az illető személy el szeretne jönni, akkor nem fogom megakadályozni, de meghívót biztos nem fog kapni” – jelentette ki L. Péterfi Csaba, majd hozzátette: Pártos nyugodtan feljelentheti.

„Csilla azt találta nyilatkozni, hogy ha az ő neve megjelenik a könyvben, akkor elindít ellenem egy jogi eljárást. Ez egy életrajzi könyv Pécsi Ildikóról, nagyon sok személy szerepel benne, köztük ő is, hiszen Ildikó életét jelentősen meghatározta. Pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ezt annak idején maga Csilla is lenyilatkozta, sok cikk jelent meg róla. Ha ezeket mind visszavonja, akkor látom értelmét annak, amit nyilatkozott. Vagy saját maga ellen is tesz feljelentést? Nem értem. Egy életrajzi könyvből nehéz lenne kihagyni, de megnyugtatom, nem róla szól a könyv, ez a könyv Pécsi Ildikóról szól. Nem kell megijednie, ugyan nem végeztem jogot, de tanultam a jogi egyetemen, a könyvet is megnézettem már médiajogászokkal, mindegyik azt mondta, hogy nyugodtan kiadható. Pártos Csilla nyugodtan feljelenthet” – mondta határozottan a bizalmas.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezektől az országoktól várja Brüsszel az orosz gáz és olaj pótlását - elmondjuk, mindez miért lehetetlen

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megrázó helyszíni felvételek érkeztek a belvárosi épületomlásról – fotók, videó

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

metropol.hu

Tömeghalál: testek hevernek a szórakozóhelyen, mintha tánc közben a padlóra zuhantak volna – Videó!

vg.hu

Hivatalosan is csődben Oroszország. Vagy mégsem?

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

ripost.hu

Jobbik-botrány: 2 milliós fizetést ad élettársának Jakab Péter a parlamenti frakció pénzéből

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek szerelmet hoz a Rák jegyébe lépő Vénusz júliusban

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Csomor Csilla: Előfordult, hogy mellőzve éreztem magam

SZTÁRDZSÚSZ

Sosem látott, exkluzív képek kerültek elő Pécsi Ildikóról

SZTÁRDZSÚSZ

Nem titok többé, Schmuck Andor óriási bejelentést tett

SZTÁRDZSÚSZ

Köllő Babett: Ha valaki mellé odaállok, az nem kamu

SZTÁRDZSÚSZ

Hosszú betegség után elhunyt a népszerű magyar zenekar frontembere

SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen dolgot állít Berki Krisztián anyukája: Minden éjszaka ott áll a fiam az ágyamnál

SZTÁRDZSÚSZ

Hát nem édes? Vagány fotót posztolt fiáról Curtis

SZTÁRDZSÚSZ

Partra vetett sellőként ficánkolt szexi fürdőruhájában Horváth Éva - Fotó