Kitört a háború? Ezt üzente Pártos Csillának Pécsi Ildikó fogadott fia

L. Péterfi Csaba nem tudja hova tenni Pártos Csilla korábbi, kissé fenyegető jellegű nyilatkozatát.

L. Péterfi Csaba sokáig volt Pécsi Ildikó legfőbb bizalmasa, sőt, a tavaly decemberben elhunyt színésznő a fogadott fiaként tekintett rá. Csabának Ildikó halála után az lett a legfőbb célja, hogy továbbvigye Pécsi szellemi örökségét.

Fotó: Sulyok László

Ennek nagyon fontos részét képezi az a könyv, ami Pécsi Ildikó filmbe illő életéről szól, eddig sosem hallott, és bizony olykor-olykor roppant intim történetekkel. L. Péterfi Csaba hónapokon keresztül dolgozott a könyvön, amit végre sikerült befejeznie.

A címe: Pécsi Ildikó: Úgy, ahogy volt

„Az elmúlt években nagyon sok dologról beszéltem Ildikóval, ezért nem volt nehéz az alkotói folyamat. Persze rengeteg titkot is megtudtam, egész megdöbbentőeket, Ildikó élete valóban filmbe illő volt. Voltak olyan dolgok is, amiket csak félig-meddig mondott el, így komoly kutatómunkát végeztem. Beszéltem Keleti Évával, Lőte Attilával, Ildikó régi barátaival, volt szerelmeivel, pályatársakkal, volt sminkesével, de természetesen a fiával, Szűcs Csabával is. Ildikó még életében rengeteg visszaemlékezést, naplót, levelet átadott nekem, azokban is voltak bőven meglepetések” – mesélte korábban a Ripost-nak L. Péterfi Csaba, aki nem sokkal a színésznő halála után kezdte el írni a könyvet, az alkotói folyamat azonban ennél sokkal hosszabb volt.

A könyv, vagy legalábbis a kézirat mára elkészült, Csaba már a könyvbemutatót tervezi, arra viszont nem számított, hogy Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla üzen neki! Csilla egy néhány héttel ezelőtt készült interjúban azt üzente, jogi lépéseket fog tenni, ha szerepel a könyvben. Csaba azonban nem rettent meg, csattanós választ adott Ildikó exmenyének!

Fotó: Ripost

„A könyv kézirata elkészült, egyelőre egy meg nem nevezhető szerkesztőségben van. Bizakodó vagyok azzal kapcsolatban, hogy ők ezt ki akarják adni, több mint valószínű, hogy jövőre ez meg is fog történni. Természetesen szeretnénk egy könyvbemutatót is Gödöllőn, hiszen Ildikó ezer szállal kötődött a városhoz, és magam is gödöllői vagyok. Pártos Csillát nem fogom meghívni a bemutatóra, bár természetesen eljöhet, hiszen nyilvános esemény lesz. Ha az illető személy el szeretne jönni, akkor nem fogom megakadályozni, de meghívót biztos nem fog kapni” – jelentette ki L. Péterfi Csaba, majd hozzátette: Pártos nyugodtan feljelentheti.

„Csilla azt találta nyilatkozni, hogy ha az ő neve megjelenik a könyvben, akkor elindít ellenem egy jogi eljárást. Ez egy életrajzi könyv Pécsi Ildikóról, nagyon sok személy szerepel benne, köztük ő is, hiszen Ildikó életét jelentősen meghatározta. Pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ezt annak idején maga Csilla is lenyilatkozta, sok cikk jelent meg róla. Ha ezeket mind visszavonja, akkor látom értelmét annak, amit nyilatkozott. Vagy saját maga ellen is tesz feljelentést? Nem értem. Egy életrajzi könyvből nehéz lenne kihagyni, de megnyugtatom, nem róla szól a könyv, ez a könyv Pécsi Ildikóról szól. Nem kell megijednie, ugyan nem végeztem jogot, de tanultam a jogi egyetemen, a könyvet is megnézettem már médiajogászokkal, mindegyik azt mondta, hogy nyugodtan kiadható. Pártos Csilla nyugodtan feljelenthet” – mondta határozottan a bizalmas.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij tombol a szlovák szuverenista győzelem miatt és fenyegetőzik

origo.hu

Ez a bejelentés megváltoztatja a háború menetét

borsonline.hu

85 éves filmfelvétel bizonyítja: az időutazás igenis létezik!

vg.hu

Tesla-gyilkos luxusautóval debütál a piacon a Huawei

ripost.hu

Zokogva beszélt fia haláláról az anya: barátja vitte a halálba Sátoraljaújhelynél

hirtv.hu

Karikóék munkásságának köszönhetően emberi életek milliói menekültek meg

origo.hu

Újabb kínos dolog derült ki a drogszeánszon félholtan talált VV Anettről

mindmegette.hu

Egyetlen barack miatt került Görög Zita a sürgősségire

origo.hu

Családtámogatás az árakon és a munkatársakon keresztül (x)

she.life.hu

Nem várt problémákat okozhat a stressz(x)

life.hu

Tisztább, egészségesebb víz minden nap - Így válassz otthonra vízszűrőt (x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Durva! Ezért nem mernek itthon szórakozóhelyre menni Marics Petiék

SZTÁRDZSÚSZ

Szorcsik Viki először és utoljára szólalt meg a Mischinger-botrányról: „Nem megúsztam a pert, mert nem is volt ügy”

SZTÁRDZSÚSZ

Ledobták a textilt, falatnyi bikiniben pózolnak a magyar sztárok

SZTÁRDZSÚSZ

"Volt olyan ismerősöm, aki pont így veszítette el az életét" – kiakadtak az emberek Király Viktor feleségére

SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő tehetség Ördög Nóra kislánya - fotók

SZTÁRDZSÚSZ

Demcsák Zsuzsa is beszólt az injekciótól fogyó celebeknek

SZTÁRDZSÚSZ

Kínos helyzetbe hozta magát a színpadon Harry herceg és felesége