LOVE

Pécsi Ildikó fogadott fiával kavar? Reagált a pletykákra a dögös exatlonos

Van az a mondás, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja, de vajon mi az igazság?
  • Szerző: Doris

Mindössze néhány napja kapott szárnyra a pletyka, miszerint Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba az Exatlon legutóbbi szériájának dögös versenyzőjével, Ujvári Izával kavar, de hogy legalábbis valami van köztük, az teljesen biztos.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pécsi Ildikó fogadott fiával kavar? Reagált a pletykákra a dögös exatlonos

Fotó: Facebook

Beszédes videókkal van tele ugyanis a TikTok! Olyanokkal, amiken Csaba és Iza önfeledten táncol, szemlátomást megvan köztük a kémia, és remekül érzik magukat együtt.

Akkor kötelességünknek éreztük, hogy feltegyük Csabának a nagy kérdést: Iza személyében rátalált a szerelem? A férfi azonban meglehetősen titokzatosan fogalmazott.

„Nagyon izgalmas a kapcsolatunk Izával. Amit eddig láttak tőlünk, az még csak a kezdet, tele vagyunk ötletekkel a TikTokra, amiket természetesen együtt fogunk megvalósítani„ – mondta, ám többet nem volt hajlandó elárulni a magánéletéről.

Így hát megkerestük Izát, aki igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba!

”Gödöllőn ismertük meg egymást Csabival, volt egy előadás, amin felléptem, ott találkoztam vele először. Ez körülbelül két éve lehetett. Már ott, a színfalak mögött elkezdtünk táncolni, amit videóra is vettünk. Elsőre nagyon jól megértettük egymást, remekül kijöttünk. Amikor persze Dominikán voltam az Exatlon miatt, akkor nem tudtunk találkozni, de alig vártuk, hogy újra felvegyük a fonalat„ – mondta csibészes mosollyal a hangjában Iza, aki hatalmas dobásokra készül a TikTokon Csabával.

@l.p.csthe first video♬ eredeti hang – Csaba L Péterfi

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?