12 hónapja

Kiderült, ezért nem oltatta be magát Kóbor János

Kóbor János nem érezte szükségét, de másoknak kifejezetten ajánlotta a koronavírus elleni oltást.

Kóbor János önmagát nem féltette, de soha nem tagadta a vakcina hasznosságát.

Kóbor János kórházban van, mindenki szurkol a felépüléséért
Fotó: Ripost

A szabályozások szerint élt, felvette a maszkot is, de azt nem tagadta, hogy ez nehezére esik. Most kórházban kezelik! A Ripost7-nek adott interjújában korábban kifejtette véleményét a koronavírus-helyzetről és a vakcináról.

„Se pro se kontra nem vagyok az oltással kapcsolatban. Reménykedem abban, hogy azon tudósok, akik az oltással foglalkoznak, nagyon tudják a dolgukat és megtalálják a megoldást. Soha nem foglalkoztam a vírustagadókkal, meg az összeesküvéselméletet gyártókkal sem. Nem vagyok egy forradalmár, így betartom a szabályokat, így ha ki kell menni az utcára, tudomásul veszem, hogy már nem elég a Bayern sálam” – mondta viccelődve az énekes, aki 78 évesen is kirobbanó formában volt, sőt, lapunknak elárulta, komolyabb egészségügyi gondja soha nem volt.

„Soha nem voltam igazán beteg! Egyetlen bajom van, az allergiából nem tudtam kigyógyulni teljesen, de aztán kaptam egy oltást, ami stabilizálta a helyzetet. Ugyanazon a vonalon fejlesztették ki a Covid védőoltást, mint ami segített nekem az allergiára, és mivel nekem ez bevált, jobban bízom a Covid oltásokban is. Akinek fontos, vegye fel a vakcinát„ – jelentette ki akkor Kóbor János, aki úgy fest, önmagát erősnek és egészségesnek vélte, hiszen végül a híresztelések szerint, nem élt a vakcinával. Az Omega frontembere egyébként öntörvényű embernek tartja magát és néhány korlátozást nagyon nehezére esett betartani.

”A legcsekélyebb korlátozást sem szeretem, ha értelmetlen, de megértem, hogy kellenek szabályok, így betartom. Felvettem a maszkot is, pedig nem bírom elviselni, a bezártságot, ruhát is csak azért hordok mert muszáj. Nehezen viselem, ha nem kapok levegőt, már gyerekkoromban is problémát jelentett, ha levegőtlen helyen kellett lennem. Tornaórán egyszer el is ájultam és ki kellett vinni a teremből„ – mondta Kóbor János.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!