12 hónapja

„György nagyon csalódott lesz” – Súgta oda Katalinnak Vilmos

A cambridge-i hercegi pár nem mindennapi helyzetbe került, és utólag nagyon sajnálták, hogy nem voltak velük a gyerekeik.

Néhány napos villámturnén van Észak-Írországban Vilmos és Katalin, akiket az egyik helyi egyetem campusában is vendégül láttak. Sőt olyan programmal várták őket, amire nem volt lélekben felkészülve a herceg.

A főiskolán ugyanis pont most zajlik egy egzotikus állatbemutató, és az egyik standnál a jövőbeli brit uralkodó kezébe nyomtak egy pitont. Vilmost pedig a hideg rázta a hüllőtől, de megőrizte a tőle megszokott hidegvérét, és odasúgta a feleségének, hogy

„György nagyon csalódott lesz”.

Vilmos jobb társaságot is el tudott volna képzelni a kígyónál (Fotó: Getty Images)

Ugyanis a legnagyobb cambridge-i hercegi csemete imádja a kígyókat, és valószínűleg ő sokkal nagyobb örömmel simogatott volna meg a pitont, mint az apja.

De Charlotte-nak is izgalmas lett volna az észak-ír kirándulás, hiszen Katalin egy tarantulát kapott a kezébe az állatbemutatón. A hercegnő pedig a pókokat szereti nagyon, ahogy az kiderült egy korábbi videójukból.

Katalin nem félt a hatalmas póktól (Fotó: Getty Images)

Vilmos és Katalin nemcsak a koronavírus-járvány és az iskola miatt hagyták otthon a három gyereküket. A foci-Eb után olyan gusztustalan kommenteket kapott a meccset a helyszínen megtekintő György, hogy a szülők eldöntötték, a lehető legkevesebbet mutogatják ezentúl a gyerekeiket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!