„Párszor sokkot kaptam” – Gönczi Gábor kislánya születéséről vallott

Megindító pillanatokat élt át a szülőszobán Gönczi Gábor és felesége. Ildi természetes úton szült. Itt vannak a részletek!

Mint a Ripost beszámolt róla, megszületett Gönczi Gábor második gyermeke, egy egészséges kislány, aki szüleitől a különleges Gréta keresztnevet kapta. A Tények híradósa most a Mokkában árult el újabb részleteket a pici születéséről.

Immáron kétszeres apuka Gönczi Gábor (Fotó: TV2)

„Szinte semmit nem aludtunk. Grétikét kedden este hoztuk haza a kórházból. Egész nap jöttem-mentem, kilenc körül érünk haza” – kezdte Gönczi, aki egyébként éppen kedden ünnepelte a születésnapját is.

A híradós a szülés részleteiről is mesélt. Nos, elég kemény pillanatokat élt át. Ahogyan ő fogalmazott, egymás kezét fogva sírtak a feleségével.

„Nagyon izgultunk, hogy akkor induljon el a dolog, amikor együtt vagyunk. (...) Mintha Grétike tudta volna, mikor fogok ráérni. Vasárnap reggel bementünk a kórházba, és ott mondták, hogy biztosan nem engednek már haza. Hat körül született meg. Én végig bent voltam, mint Áronnál is. Párszor sokkot kaptam menet közben. Minden természetes úton indult el, Ildi nem kért fájdalomcsillapítást se. Hát, ez brutális” - tette hozzá Gönczi.

Mit mondott még? Kattints a videóra, és megtudod!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!