Már nincs sok hátra a szülésig: Így érzi magát Tápai Szabina

Hamarosan megszületik Tápai Szabina kislánya, így már öttagú lesz a család.

Tápai Szabina a harmadik gyerekét várja, hamarosan egy kislánnyal bővül a családjuk.

Szabina már nagyon várja kislánya születését
Fotó: Ripost

A szülés előtt tartott bulit a barátnőivel, amit pár fényképen meg is mutatott a rajongóknak. „Ma valami csodálatos napom volt! Álmodoztam egy szuper babaváró buliról, de ez minden képzeletet felülmúlt! Egy francia reggeli a legjobb barátnőimmel, csak csajok! Ez volt az elképzelés, és az időponton és a helyszínen kívül mindent a többiekre bíztam” – írta az Instagram képe alá a kismama, aki a Ripost-nak bővebben is mesélt a barátnőivel töltött szép délutánról, de azt is elárulta, hogy érzi magát a harmadik várandóssága végén.

„Beninél még nem tartottunk babaváró bulit, akkoriban nem volt divat. Milla születése előtt Bence és az apukája elcsaltak a játszótérre, amíg a barátnőim itthon megszervezték a meglepit. A mostani buli is különleges volt, hiszen a barátnőimmel voltam és szép ruhát viseltem” – kezdte Szabina.

Gyerekek nélkül tartották meg a babaváró bulit

„Francia reggelit tartottunk, gyerekek nélkül, csak csajok voltuk. Az volt a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat. Ettünk-ittunk és jókat beszélgettünk” – árulta el a kismama.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés

„A három közül ez a terhességem volt a legnehezebb. Gyengébb volt a szervezetem, ez a vérképemen is meglátszott, sokkal fáradékonyabb voltam, az utolsó heteket mégis meglepően jól viselem. Alig várom, hogy a kezemben tarthassam a kislányomat” – mondta boldogan Tápai Szabina, aki nem fél a szüléstől.

Tudja, mire számíthat a szülőszobán

„Mindenben az orvosomra hagyatkozom, azt csinálom, amit mond. Kétszer már szültem, így tudom, hogy mire számítsak. Nem félek, csak nagyon izgatott vagyok. Millát most szoktattam le a pelenkáról és hamarosan ismét pelenkázhatok, már alig várom” – fejezte be az anyuka, aki hamarosan programozott császárral hozza világra a kislányát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!