„Nem akarok pihenni!” – visszatéréséről mesélt Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília már alig várta, hogy visszatérhessen a színpadra. A művésznő jelenleg hat darabban játszik, és esze ágában sincs pihenni.

Esztergályos Cecília hosszú kényszerpihenő után ismét munkába állt! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő jelenleg hat darabban játszik, ha pedig éppen nem a színházban van, akkor az otthonában készíti a kerámiákat vagy éppen a festményeket. Bár előre sosem szokott tervezni, abban az egy dologban biztos, hogy egy jó darabig nem akar pihenni.

Esztergályos Cecília alig várta, hogy visszatérhessen (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

„Óriási érzés volt, mikor először játszhattam újra közönség előtt. Tordai Terivel álltam a színpadra, a Zserbótangót játszottuk. A végén hatalmas vastaps fogadott minket, jó volt látni, hogy nézők is legalább annyira örültek ennek az előadásnak, mint mi. A mennyországban voltam, és minden egyes alkalommal ott vagyok, mikor színpadra állhatok!„ – kezdte Esztergályos Cecília, aki bár már mindkét oltását megkapta, továbbra is elővigyázatos. Igyekszik betartani minden szabályt, és nagyon örül annak, hogy mások is így tesznek.

”Nagyon vigyáznak ránk, és mi is vigyázunk másokra. Az oltásnak köszönhetően visszakaptuk az életünket, de ettől függetlenül ugyanúgy betartjuk a szabályokat. A színpadon kívül mindenki számára kötelező a maszk, a távolságtartás, fertőtlenítés. Lassan 80 leszek, muszáj ezekre figyelni. A karantén alatt is így tettem, a férjemmel szinte bezárkóztunk, rengeteget kerámiáztam és portrékat festettem. Ilyen helyzetben csak olyat szabad csinálni, ami örömet szerez” - fogalmazott.

Nem akar pihenni

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő bár nem szeret előre tervezni, azt egyértelműen kijelentette, hogy pihenni most egy jó darabig nem szeretne. A nyarat annak fogja szentelni, hogy olyan dolgokat csináljon, ami örömet okoz számára.

„A nyár nekem most nem fog a pihenésről szólni. Nem akarok pihenni, csináltam azt most eleget! Ki akarom élni magam, mindent, ami van bennem. Majd nyaralok a színpadon!” – tette hozzá.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!