FÜLES

Esztergályos Cecília üzent a vírustagadóknak: „Másokat belevinni a halálba gyilkosság!”

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész nem kegyelmezett, keményen kiállt az oltás mellett.
  • Szerző: Ripost

Markáns véleménye van a koronavírus elleni oltást elutasítókról Esztergályos Cecíliának. A színésznő mindenkit arra biztat, hogy ne veszélyeztesse a saját és mások egészségét és oltassa be magát mihamarabb.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 78 éves Kossuth-díjas színművésznőnek markáns véleménye van azokról, akik nem hajlandóak oltakozni és ezt nem rejti véka alá.

Az ország Cilikéjének nagyon hiányzik a színpad és a közönség, de igyekszik hasznos módon elölteni a felszabadult idejét.
Fotó: Metropol

„A legfontosabb, hogy értse meg mindenki: egyetlen lehetőség van ez ellen a borzalmas vírus ellen, a védőoltás. Ez olyan, mintha szabályosan mennénk az országúton de az ellenkező irányból ezerrel nekünk jönnek. Ő meg akar halni, nem veszi tudomásul a törvényeket, az az ő dolga. De másokat belevinni a halálba, gyilkosság! Ez nem vicc! Meg kellene érteni, és nem arra hallgatni, aki ellene van a tényeknek. Az orvosok értik a dolgukat, tudják, hogy mit kell tenni. Ne vitatkozzunk velük, hanem konzultáljunk és oltakozzunk, hogy minél hamarabb kimeneküljünk ebből a világháborúból!” – mondta el a Metropolnak Esztergályos Cecília.

A színésznő és férje egyébként már a második oltáson is túl vannak, és nem tapasztaltak semmilyen mellékhatást. Ám azóta nyugodtabban élik a mindennapjaikat, mivel tudják a vakcinának köszönhetően, ha még is megfertőződnek, nem lesz rájuk súlyosan veszélyes a vírus.

„Aggódni minden miatt lehet, de hinni kell az orvosoknak, amikor azt mondják, hogy a védőoltás az egyetlen lehetőség. Rosszat nem akarhat senki. Szerencsések lehetünk, hogy ingyenes a védőoltás. Biztos vagyok benne, hogy ha pénzt kellene fizetni a védőoltásért, milliók állnának sorba, hogy megkapják a vakcinát. Hála Istennek, hogy olyan országban élünk, ahol az emberek élete a legfontosabb” – fogalmazott a művésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?