Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2021.06.28.

Ártatlan kérdésnek indult: Két lábbal szálltak bele Berkiékbe

A terhességgel és a fürdőzéssel kapcsolatos kérdést tett fel Mazsi, de egyből beleszálltak a rajongók.

Berki Mazsi bikiniben, egy medence partján ücsörögve érezte úgy, hogy fel kell tennie a nagy kérdést: Vajon szabad-e fürdeni, medencében, tengerben, tavakban a várandósság alatt.

Berki Mazsi fürdőzne (Fotó: Ripost / Sulyok László)

Nos, a válaszra nem kellett sokáig várni, Instagram-oldalát elözönlötték a kommentek, a kismama valóságos hideg zuhanyt kapott a nyakába. Sokan úgy vélik, mivel Renáta nem esett könnyen teherbe, túl nagy kockázatot vállal. A fertőzések miatt sem érdemes reszkírozni és a napozás is árthat a magzatnak. Bár ez csak egy kérdés volt, érdekes módon sokan készpénznek vették, hogy Mazsi gyakran fürdőzik a medencében. Talán azért, mert a kismama öthónapos terhesen, a konditermet is máig látogatja. Egy biztos, az internet népe ismét elmondta a véleményét, talán még féltik is Mazsit, de Berki Krisztián szerint a stílussal még vannak gondok.

„Mindenki azt mond, amit akar, hiszen szólásszabadság van. Szerintem a szakember véleményére kell hagyatkozni, de természetesen egy közszereplő megpróbál kapcsolatba lépni a követőivel. Feltesz kérdéseket, mint ahogy a feleségem is feltette az övét. Gondolom az anyukáknak címezte és arra volt kíváncsi, hogy ők hogy csinálják. Szerintem rengeteg dolog van a várandósság alatt és utána is, amin vitatkoznak az emberek, de jók ezek az eszmecserék” – kezdte Berki, aki szerint nem baj, ha valaki kinyilvánítja a véleményét, de a mocskolódást egyre nehezebben viseli, főleg, ha a feleségéről és a születendő gyermekéről van szó.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

„A kommentelők stílusa nemhogy nem európai, nem is emberhez méltó. A szülész-nőgyógyász, a védőnő és az orvos megmondja, hogy mit tehet egy kismama, és mit nem. A többiek meg csak kommenteljenek nyugodtan, azzal is nő a belső forgalmunk. Ha kifogynának a háromszáz szavas szókincsükből, akkor keressék meg az emojikat, és használják azokat bőven. Imádom ezt a világot, azt viszont sajnálom, hogy a magyar a magyarral így bánik” – fejezte be a büszke kispapa.

A szakember nem ajánlja, de nem is tiltja

Lapunk megkeresett egy szakértőt, aki elmondta, nem tilos, de nem ajánlott a kismamáknak medencében lubickolni. „A nagy melegben célszerű inkább lezuhanyozni, mint megmártózni, vagy úszni a medencében. Az élővizeket is jobb elkerülni, de a tengervíz jó lehet, hiszen a só természetes fertőtlenítő hatású. A medencék túlfertőtlenítettek, de még így is könnyű elkapni a betegségeket. Amennyiben a kismama méhszája zárt, nincsenek alhasi fájdalmai, belemehet a vízbe, de az esetleges fertőzésektől nem védett. Ha például a medencében úszkálók közül valakinek épp kezdődő húgyúti gyulladása van, a kismama könnyen elkaphatja és sok kellemetlenségben lesz része. A várandósság alatt ugyanis, a kezeléshez szükséges, erős gyógyszerek nagy része nem alkalmazható” – szögezte le dr. Bense Tamás belgyógyász szakorvos, aki a napozást sem ajánlja, hiszen túlmelegíti a kismama szervezetét és az amúgy is megnyúlt bőrnek sem tesz jót.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Veszélyes túra az andalúziai El Caminito del Rey

origo.hu

Széphalmi Juliska alá került T. Danny

borsonline.hu

„Lebeg, és nem repülőgép” – ezek voltak a rejtélyes körülmények közt eltűnt pilóta utolsó szavai

vg.hu

Eladóvá vált az Andy Vajna által bérelt villa: 2,7 milliárd forintot kér érte a tulajdonos

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

magyarnemzet.hu

Haaland reagált a brutális kritikára, Roy Keane ezt nem teszi zsebre

origo.hu

Kondenzcsík: kell-e félnünk, ha ilyet látunk az égen?

ripost.hu

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

ripost.hu

Hogy megnőttek: 30 év után újra együtt a Mrs. Doubtfire gyereksztárjai, így néznek ki most

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Ezek voltak a hét legolvasottabb sztárhírei: Rákkal küzd a népszerű színésznő, Tóth Gabi teljesen kiakadt, barátság lett a házasságból

SZTÁRDZSÚSZ

„Azt tudnotok kell, hogy benne van szívem, lelkem!” – Schobert Norbi nagy dobásra készül