SZTÁRDZSÚSZ

Út a babavárásig: Drámai részleteket teregetett ki Berki Mazsi

Berki Krisztián felesége, Mazsi várandósságának negyedik hónapjában jár. A házaspárnak rögös utat kellett bejárnia, amíg megfogant a pici. A drámai részletekről vallott a kismama.
  • Szerző: szbd

Berki Mazsi és férje, Berki Krisztián két éve jelentették be, hogy készen állnak a családalapításra. Erre azonban mostanáig várniuk kellett. Hosszas küzdelem volt, amíg megfogant a pici. Most őszintén mesélt a történtekről a kismama, aki már várandóssága negyedik hónapjában jár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„2019-ben jelentettük be, hogy szeretnénk közös gyermeket, de én már a kapcsolatunk elejétől fogva szerettem volna, mert kislány korom óta arra vágyom, hogy anya legyek. Nagyon szeretem a gyerekeket” – kezdte az egyik reggeli műsorban a kismama, aki elárulta, hogy mindkettejüket alaposan kivizsgálták.

Őszintén vallott a babavárásról Berki Mazsi

Őszintén vallott a babavárásról Berki Mazsi (Fotó: Ripost)

„Krisztián mondta, hogy menjünk el tudatos gyerekvállalásra. Fél évig próbálkoztunk, de nem jött össze a baba. Elmentünk az orvosomhoz. (…) Kivizsgáltak mindkettőnket. Megnézték, hogy Krisztiánnak mennyi kisfickója van. Amikor kijöttünk, a doktornő azt mondta, hogy az eredmény nulla. Eléggé mellbevágó volt. Krisztiánt eléggé megviselte, teljesen kétségbeesett.”

Ám a vizsgálatokat követő kezelések sikerrel jártak.

„Két hónap után láttuk, hogy mégiscsak javuló tendenciát mutat, nem kell búcsút mondani a közös gyermeknek” – fogalmazott Mazsi, aki arról is beszélt, hogy több inszemináción, azaz mesterséges spermafelhelyezésen és két lombikon is átesett.

„Először természetes úton próbálkoztunk, aztán voltunk inszemináción háromszor-négyszer, utána voltunk lombikprogramon. Az első engem nagyon megviselt, mert kiderült, hogy velem is van probléma. Peteházam volt, de petesejtet nem talált a doktor úr. Ez borzasztó érzés volt” – árulta el most már mosolyogva Berkiné, hiszen mindez már a múlté. A pici szépen fejlődik, Mazsi pedig nagyon jól viseli a várandósságot.

„Nagyon jól vagyok. Megkímélt a kisasszony eddig. Nekem az első három hónap zökkenőmentes volt. Reggel öt és hat között ébreszt mindennap, napközben egy picit kell csak pihennem. Mindent ugyanúgy tudok csinálni szerencsére.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?