Oszvald Marika: A lányom hatására megszelídülök

Oszvald Marika amolyan anyatigris típus, mindentől megóvja a gyermekét.

A különböző anyatípusokról beszélgetett Dióssy Klári műsorvezető vendégeivel a Ridikül szerdai adásában.

Oszvald Marika az anyaságról beszélt
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Fotó: mti

Rost Andrea operaénekes, Oszvald Marika operetténekes és Király Linda énekesnő az anyaságról és édesanyjukhoz fűződő érzéseikről is vallottak. Ki milyen anyatípus, tigris vagy galamb? Milyen mintát kaptak és adtak tovább?

Abban Rost Andrea és Oszvald Marika is egyetértett, hogy mindkettőjükre a tigris típus a jellemzőbb.

„Alapvetően tigris anya vagyok, de néha meg kell hunyászkodjak a gyerekem előtt. Nagyon hamar fel tudom kapni a vizet, a lányom, Kriszti viszont sokkal racionálisabb személyiség és érvei hatására általában én is megszelídülök” – vallotta be Oszvald Marika, aki elárulta azt is, hogy lánya megszületésekor eufórikus boldogságot érzett. Az operetténekes hozzátette: a gyereknevelésben eleinte sokat segítettek a szülei, ám amikor gyermeke már nagyobb lett, Amerikán át Ausztráliáig mindenhova magával vitte. Nevelés szempontjából azt próbálta átadni lányának, hogy az életben a lélek harmóniája a legfontosabb, az, hogy ő jól érezze magát abban, amit csinál.

A Ridikül szerdai adását érdemes IDE kattintva visszanézni, hiszen Rost Andrea a műsorban előadta egy különleges versét, de kiderül belőle az is, hogy mitől érzékenyültek el a vendégek a beszélgetés során.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!