Gyógyszerekkel tömte magát Iszak Eszter

Iszak Eszter rengeteg gyógyszert szedett, de hiába. Egyre rosszabbul érezte magát.

Iszak Eszter tavaly szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Senki sem sejthette, hogy a csinos modell az egészségéért harcol: endometriózist és Hashimoto-betegséget diagnosztizáltak nála.

Rengeteg gyógyszert szedett be, ennek ellenére sokáig nem javult az állapota. Eszti megszenvedte ezt az időszakot, ám bevallása szerint jobban van, így a hot! magazinnak is elmesélte a történetét.

Iszak Eszter: megmenekült a petefészkem (Fotó: Ripost)

„Ha visszagondolok, voltak jelek, tünetek, amelyek egyre inkább megkeserítették a mindennapjaimat. Eleinte csak azt vettem észre, hogy hangulatingadozásaim vannak, fáradékony vagyok, de ezt betudtam a rengeteg munkának” – magyarázta Eszti.

A kálváriája tavaly már­ciusban kezdődött, amikor a pandémia kezdetekor leállt az élet. A műsorvezető egyre rosszabbul érezte magát, fájdalmak gyötörték, egy napon pedig a kórházban találta magát: aggódó szerelme, Gyurta Dániel vitte be.

„Nem tagadom, nagyon megijedtem, amikor megkaptam az eredményeket. Arról győzködtem magam, hogy erős lány vagyok, és biztosan nem kell majd műteni. Utólag visszagondolva szerencsésnek érzem magam, hogy megoperáltak, ugyanis a ciszta hátrafelé nőtt, és tizenkét centis volt, ami az alkatomhoz képest hatalmas. Gyakorlatilag megmenekült a petefészkem” – tette hozzá.

Esztinek teljes életmódváltásra volt szüksége ahhoz, hogy fájdalommentes és teljes életet élhessen.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!