Normálisak? Durva, mit tettek Tóth Verával a vírustagadók

Tóth Vera csütörtök este jelentkezett be a Facebookon egy élő videóban, hogy elmondja, az első oltás után elkapta a koronavírust, de ennek ellenére nagyon fontosnak tartja a vakcinát. A vírustagadók egyből nekitámadtak.

Tóth Vera teljes joggal akadt ki nagyon a vírustagadókra, miután annyian jelentették a csütörtök esti élőzését a Facebookon, hogy a live eltűnt, az énekesnőt pedig órákra kitiltották a közösségi oldalról.

Fotó: TV2

Mindezt pusztán azért, mert Vera, aki az első oltás után elkapta a koronavírust, kifejtette, hogy így is nagyon fontosnak tartja a vakcina beadatását.

El szerettem volna mondani, hogy én is elkaptam a vírust, de nem is voltak illúzióim azzal kapcsolatban, hogy két nappal a szuri után már védett leszek. Utána is hordani kell a maszkot, lehetőleg otthon maradni, vigyázni. Ezért jelentkeztem be, de több ember tagadja a betegséget, mint gondoltam. Ezzel a kommentfolyamban szembesültem” – adott hangot csalódottságának Vera, aki egyébként enyhe tüneteket tapasztalt. Nagyon gyengének érezte magát és hőemelkedése volt.

Az idősebbik Tóth-lány szerint az emberek, különösen a vírustagadók frusztráltsága és agresszivitása egészen aggasztó, az pedig felháborító, hogy nem mondhatja el a véleményét.

„Sajnálom, hogy csak nekem nem lehet véleményem, hogy az agymenés a tetőfokára hágott és tarol. Kívánom, hogy maradjatok egészségesek és azt, hogy képesek legyetek jóindulattal hozzáállni a másikhoz”

- üzente Vera.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!